Aircocheck Boxmeer

Aircocheck voor je auto nodig? Kom langs bij Profile Boxmeer.

Het is al een lange tijd flink zomer in Nederland en het lijkt er niet op dat dit binnenkort gaat veranderen. Uw airco heeft dus waarschijnlijk al behoorlijk wat afgeblazen. Gaat u binnenkort nog lekker toeren of zelfs op vakantie? Dan is het wel een prettig idee dat uw airco helemaal in orde is. Check deze eenvoudig met de aircocheck bij Autobedrijf Thoonen.

Waarom is een aircocheck zo belangrijk?

Een airco systeem werkt door middel van warme lucht naar binnen te zuigen die over een koude verdamper tot een aangename koele temperatuur wordt teruggebracht. Iedere airco heeft een filter die ervoor zorgt dat pollen, bacteriën en andere verontreinigingen worden tegenhouden. Het is dus van groot belang dat de filter en de verdamper regelmatig worden onderhouden. Een auto heeft maar een relatief klein oppervlak en zo kan een niet goed onderhouden airco snel een muffe geur blazen in plaats van een systeem dat verfrissing zou moeten bieden. Met keelpijn, geïrriteerde ogen, grieperig gevoel of verkoudheid tot gevolg. De luchtkwaliteit in de auto kan oplopen tot zes keer meer verontreiniging dan de buitenlucht, dat willen we uiteraard voorkomen.

Aircocheck bij Profile

Een aircosysteem is helaas niet onderhoudsvrij. Naast dat u er ziek van kan worden neemt het systeem ook af aan koelingscapaciteit wanneer u deze niet regelmatig laat checken. Thoonen zorgt er voor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties, nare luchtjes en klachten. Thoonen beschikt over een controle & onderhoudsprogramma voor aircosystemen, waarbij de airconditioning gevuld wordt met nieuw koudemiddel en het gehele airco- en ventilatiesysteem gereinigd wordt.
Wanneer uw airco weer goed werkt rijdt u niet alleen comfortabeler, maar het draagt ook bij aan uw reactiesnelheid en concentratie en daarmee dus uw veiligheid.

Plan uw Aircocheck snel en eenvoudig in Boxmeer

Ga fris de weg op deze zomer met de eenvoudige en snelle aircocheck. Deze komt bij ons compleet met een geurbehandeling, deze zorgt ervoor dat nare geurtjes voorkomen worden. Zo is uw airconditioning in topconditie als de temperaturen stijgen. Dus plan vandaag nog uw aircocheck!

Plan een afspraak voor de aircocheck

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag