Auto occasions

Bent u op zoek naar auto occasions? Denk dan eens aan Autobedrijf Thoonen in Gassel en Boxmeer. Bij ons heeft u ruime keuze uit een groot aanbod van occasions. Het overzicht van de occasions die wij bieden is te vinden op onze website. Komt u liever langs in één van onze vestigingen? Ook dat is geen enkel probleem. Wij helpen u graag.

Bekijk aanbod online

Mocht uw gewenste auto occasion er niet tussen zitten in ons actuele aanbod? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen en gaan graag voor u op zoek naar het gewenste model. Ook wanneer u zelf elders al een geschikt model heeft gevonden kunnen wij u van dienst zijn. Wij helpen u met bemiddelen en kunnen de invoer in binnen- en buitenland voor u verzorgen.

Wanneer u een auto occasion koopt bij Autobedrijf Thoonen, dan koopt u bij een BOVAG-autobedrijf. Wanneer u bij ons een auto koop heeft u recht op minimaal zes maanden garantie. Dat houdt in dat uw auto na aankoop kosteloos wordt hersteld bij gebreken die op moment van de koop niet zichtbaar waren.

Vakkundig en deskundig

Alle auto occasions die we bij Autobedrijf Thoonen in Gassel en Boxmeer leveren, worden vooraf vakkundig nagekeken door ervaren monteurs. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief goede auto aanschaft waar u weer jaren plezier van heeft. Komt u gerust eens langs om ons actuele aanbod te bekijken en een proefrit te maken.

Autobedrijf Thoonen bestaat al ruim 50 jaar en is gespecialiseerd in de verkoop van auto occasions. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de aankoop van een auto, maar ook voor het onderhoud aan de auto. Wij garanderen u:

  • Een ruime voorraad auto occasions
  • Gekwalificeerd personeel
  • Een passend advies op maat
  • BOVAG garantie

 

 

Meer over ons

Dankzij een mix van deskundigheid, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid bent u bij Autobedrijf Thoonen in Gassel en Boxmeer aan het juiste adres voor uw auto occasions. Komt u gerust eens langs bij één van onze vestigingen of neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Contact

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag