Autobanden Boxmeer

Om uw auto goed contact te laten maken met de weg zijn de juiste banden belangrijk. Bij Profile Car & Tyreservice Thoonen in Boxmeer, tussen Nijmegen en Venray vindt u dé bandenexpert voor uw winter en all season banden, APK en auto-onderhoud.

Gratis autobandencheck

Bij Profile Car & Tyreservice kunt u gratis uw autobanden in Boxmeer laten controleren op: bandenprofiel, bandenspanning, slijtagepatroon, uitdroging en ouderdom. Het is namelijk onmogelijk te vertellen wanneer u uw autobanden moet wisselen omdat dit van diverse factoren afhankelijk is. Bij Profile checken ze deze dus voor u, zodat u met een veilig en zeker gevoel de weg op gaat. En dat ook nog eens kosteloos, dat noemen wij nog eens service!

De autobranche blijft ontwikkelen en Thoonen gaat daarin mee. Met maar liefst twaalf verschillende autobandmerken hebben zij absoluut voor iedere autoliefhebber de juiste band. Daarnaast maken zij onderscheid in het type banden met zomerbanden, winterbanden, 4-seizoenenbanden, runflat banden, caravanbanden, bestelwagenbanden en banden voor op uw SUV. Ieder band en ieder merk heeft zijn voordelen en dit is compleet afhankelijk van uw voertuig, de weersomstandigheden, uw rijgedrag en uw wensen. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende kwaliteiten autobanden. Thoonen heeft keurige B-merken en de best mogelijke A-merken. Zij vertellen u graag de verschillen en wat voor u de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding is voor uw perfecte autoband. Laat u daarom goed adviseren wanneer u uw autobanden wilt laten wisselen.

Autobanden Profile Center Boxmeer

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u de juiste autobanden kiest, of dat uw huidige autobanden aan alle (wettelijke) veiligheidseisen voldoen maak dan een afspraak bij dé bandenspecialist in Boxmeer. Hier staat een vakkundig team voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Plan een afspraak voor controle of een bandenwissel Boxmeer.

Plan een afspraak

                        Veilig de winter in

                                            Tijdens de bandenwisselweken!

 

                                            Maak nu een afspraak voor bandenwissel

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag