Goedkope Apk-keuring in Boxmeer

Op zoek naar een goedkope Apk-keuring?

Wilt u een goedkope Apk-keuring in Boxmeer of omgeving uit laten voeren? Denkt u dan eens aan Profile Car & Tyreservice Thoonen in Boxmeer. Bij ons kunt u terecht voor een Apk-keuring voor slechts €30 (inclusief btw). Bovendien kunt u bij Profile Car & Tyreservice ook terecht voor het onderhoud aan uw auto. Zo kiest u voor alle service onder één dak.

Apk-keuring in Boxmeer voor slechts € 25,-

De Algemene Periodieke Keuring is een wettelijk verplicht nummer voor iedere auto. Vroeg of laat ontkomt u er niet aan en is ook uw auto toe aan een Apk-keuring. Bij Profile Car & Tyreservice Thoonen in Boxmeer begrijpen we dat u graag met de auto wilt blijven rijden, maar liever niet al te veel geld wilt uitgeven aan de Apk-keuring. Om die reden bieden we u de keuring aan voor slechts €30 (inclusief btw). Zo heeft u een goedkope Apk-keuring bij een door het RDW erkend APK-bedrijf.

Goedkope Apk-keuring van uitstekende kwaliteit

Bent u op zoek naar een goedkope Apk-keuring? Neemt u dan gerust eens contact op met Profile Car & Tyreservice Thoonen in Boxmeer. Bij ons maakt u eenvoudig online een werkplaatsafspraak voor het laten keuren van uw auto. Daarbij kiest u voor:

  • Een door het RDW erkend keuringsbedrijf
  • Apk bevoegde monteurs
  • Een Apk keuringsrapport na afloop van de afspraak
  • Een bedrijf dat op de hoogte is van alle keuringseisen
  • Betrouwbare en vakkundige dienstverlening

Een goedkope Apk-keuring zoals u dat wilt

Een Apk-keuring duurt bij Thoonen ongeveer 20 minuten. U kunt wachten op uw auto terwijl deze door onze erkende monteurs gekeurd wordt. Een andere optie is dat u de auto bij één van onze vestigingen in Boxmeer of Gennep neerzet en deze de volgende dag gekeurd en wel weer ophaalt. En mochten er defecten aan de auto zijn, dan nemen we altijd contact met u op.

Ook onderhoud aan uw auto mogelijk

Wist u dat Profile Car & Tyreservice Thoonen ook het complete onderhoud aan uw auto kan verzorgen? Voor ieder type auto, ongeacht of u deze bij ons heeft gekocht, kunnen wij het groot en klein onderhoud verzorgen. Denk daarbij aan montage van (nieuwe) onderdelen, schadeherstel, reparatie en controle. Zo kiest u niet alleen voor een goedkope Apk-keuring, maar ook voor alle service onder één dak.

Maak afspraak