Audi S-Tronic automaat nu op veel Audi-modellen standaard

Audi S-Tronic automaat nu op veel Audi-modellen standaard

Sportief rijden met een automaat? De Audi S-Tronic laat u zien en voelen dat het kan. Deze 7-traps versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt sneller dan de bliksem, namelijk zo’n 15 honderdste van een seconde. Audi levert de S-Tronic nu standaard op veel modellen gratis.

Sportief rijden kan ook duurzaam zijn

Wie graag pittig rijdt, krijgt met de Audi S-Tronic het beste van twee werelden: sportiviteit én een lager brandstofverbruik. Tot nu toe gingen die twee niet samen. Volgens de zuinige regels van Het Nieuwe Rijden moest je op een sukkeldrafje door het verkeer, om brandstof te sparen. Dankzij de innovatieve techniek van Audi is sportief rijden nu niet langer het tegenovergestelde van duurzaam.

S-Tronic: een combinatie van kracht en comfort

Voor iedereen die zijn verantwoordelijkheid neemt voor onze planeet en tegelijk wil genieten van de kracht van een echte Audi, is de S-Tronic ideaal. Deze 7-traps versnellingsbak heeft een dubbele koppeling en transmissie. Terwijl één van deze koppelingen en transmissies met de motor is verbonden, staat de ander al klaar om het over te nemen. Razendsnel. De auto trekt daardoor harmonieus en dynamisch op, vrijwel zonder voelbare trekkrachtonderbreking. Zo combineert de S-Tronic de efficiency en sportiviteit van een gewone handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat.

U bepaalt zelf hoe uw Audi schakelt

De S-Tronic rijdt zo comfortabel, dat u binnen de kortste keren gewend bent aan het rijden met deze automaat. Zonder daarbij zelf de controle te verliezen over het gedrag van de auto. Zo kunt u de schakelkarakteristiek veranderen:

Wilt u toch liever helemaal zelf schakelen? Ook dat is mogelijk. De S-Tronic laat u de keuze. In de handmatige stand bepaalt u zelf de schakelmomenten, door de schakelpaddels aan het stuurwiel of de transmissiehendel aan te tikken.

Ervaar de S-Tronic bij Autobedrijf Thoonen

Ervaar zelf het gemak en comfort van rijden met de nieuwe S-Tronic automaat in uw favoriete Audi. De S-Tronic wordt nu tijdelijk standaard geleverd op veel Audi modellen. Wilt u meer informatie over de S-Tronic? Neemt u dan gerust eens contact op met Autobedrijf Thoonen. Onze deskundige medewerkers vertellen u er graag meer over.

Contact opnemen

Terug naar overzicht