Auto onderhoud. Wij helpen u op weg.

Auto onderhoud. Wij helpen u op weg.

Auto onderhoud, elke auto heeft het nodig. U ontkomt er simpelweg niet aan. Enerzijds omdat u natuurlijk niet wilt dat de auto u in de steek laat, maar anderzijds ook niet doordat het vanuit de Apk-keuring vereist is. In dit blogartikel leggen we u alles uit over auto onderhoud en de mogelijkheden.

Wanneer auto onderhoud uit laten voeren?

Een veel gestelde vraag is wanneer het tijd is voor auto onderhoud. Bij Autobedrijf Thoonen adviseren we altijd om de auto preventief te laten onderhouden. Zo zorgt u ervoor dat de auto goed wordt onderhouden en dat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens langere autoritten. Bovendien is preventief onderhoud vaak goedkoper, dan wanneer u een defect heeft en dit moet laten vervangen (terwijl dit met preventief onderhoud wellicht voorkomen had kunnen worden). Auto’s hebben nu eenmaal periodiek onderhoud nodig. In de voorschriften van de fabrikant staat vastgelegd welke werkzaamheden er nodig zijn.

Wat kunt u zelf doen aan auto onderhoud?

We hoeven u natuurlijk niet te vertellen dat het steken van energie in auto onderhoud u een kostenbesparing oplevert. Een goed onderhouden auto zal minder snel defecten vertonen dan een auto die nooit van auto onderhoud is voorzien. Er zijn een aantal zaken die u zelf kunt doen om ervoor te zorgen dat u de auto goed onderhoudt:

 

Auto onderhoud bij Autobedrijf Thoonen

Bij Autobedrijf Thoonen kunnen we u van dienst zijn op het gebied van auto onderhoud. Op onze locatie in Boxmeer bij Profile Car en Tyreservice staan onze deskundige monteurs voor u klaar voor het uitvoeren van een grote beurt, een kleine beurt, een Apk-keuring, airco-onderhoud en reparatie- en schadeherstel. Bovendien voldoen wij aan de allerhoogste eisen op het gebied van auto onderhoud. Daarop worden wij ook regelmatig gecheckt en daarnaast volgen we regelmatig trainingen om up-to-date te blijven. Wanneer u dus kiest voor auto onderhoud bij Autobedrijf Thoonen dan kiest u voor kwaliteit en expertise.

Afspraak maken?

Bent u op zoek naar een specialist die uw auto kan onderhouden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Op onze locatie in Boxmeer, maar ook in Gassel, helpen wij u graag. En mocht u direct een afspraak in willen plannen? Ook dat is mogelijk. Gebruik daarvoor de planmodule op onze website.

Contact opnemen

Terug naar overzicht