De voorjaarsacties van Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda.

De voorjaarsacties van Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda.

Maak uw auto volledig lenteklaar. Vanbinnen door een grondige airco-onderhoudsbeurt, vanbuiten door het wisselen van winter- naar zomerbanden. Bovendien profiteert u tijdelijk van veel voordeel op een ruime selectie accessoires. Zo rijd u helemaal fris het voorjaar tegemoet.

Bye, bye winterbanden

Bij temperaturen boven de 7 graden presteren zomerbanden het best. De samenstelling van de banden is anders dan een winterband, waardoor het rubber wat harder is. Daarnaast bevat het profiel minder inkepingen dan winterbanden. Het voordeel hiervan is dat de remweg tijdens zomerse omstandigheden korter is. Vanaf slechts € 39 wisselen wij uw complete set.

Maak hier een afspraak

Voordelige aircocheck en onderhoudsbeurt

Nog even en niet alleen de lente draait weer op volle toeren, maar ook uw airco. Met de aircocheck weet u binnen 15 minuten of de airco van uw auto nog goed werkt of dat hij aan een onderhoudsbeurt toe is. 

Om zeker te genieten van aangename verkoeling én zuivere lucht, kunt u nu extra voordelig een airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling laten uitvoeren. De geurbehandeling verwijdert alle nare geurtjes als gevolg van bacteriën en schimmels zodat de lucht weer helemaal schoon is. Rijd fris en voordelig het voorjaar in en plan uw aircocheck in voor slechts €20 en airco-onderhoud vanaf €139!

Maak hier een afspraak

Tot 25% korting op originele accessoires

Wilt u er dit voorjaar graag op uit met de fiets? Of bent u op zoek naar nog meer comfort en gemak? Originele accessoires zijn speciaal gemaakt voor uw auto, zodat u zeker weet dat u niets tekort komt. U bestelt uw gewenste onderdelen en accessoires gemakkelijk vanuit huis en kunt deze bij onze vestiging in Gassel laten bezorgen waar u ze op ieder gewenst moment kunt komen afhalen. 

Volkswagen originele accessoires

– All-weather mattenset van €75 voor €42,35

– Thule VeloCompact fietsendrager van €389 voor €319

– Bandenhoezen (maximaal 21 inch) van €34,95 voor €19,95 

 

Audi originele accessoires

– Velours mattenset van €75,90 voor €56,90

– Fietsendrager voor 2 fietsen van €599 voor €499

– Interieur care pakket van €44,95 voor €34,95

 

SEAT originele accessoires

– Thule fietshouder voor op dakdragers van €195 voor €165

– Schoonmaak- en reinigingsset van €24,95 voor €17,50

Velours mattenset van €59,95 voor €44,95

 

Skoda originele accessoires

– Thule fietsendrager voor 3 fietsen van €479 voor €419 

– Velours mattenset van €69,95 voor €52,45

– Slotbouten van €29,95 voor €22,45

 

 

Terug naar overzicht