Extra voordeel bij onderhoud voor auto’s van 5 jaar en ouder

Extra voordeel bij onderhoud voor auto’s van 5 jaar en ouder

Gaat uw auto al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? Ga dan voor Economy Service (Volkswagen, SEAT en Škoda) of Audi Lifetime Service bij Autobedrijf Thoonen. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. U krijgt standaard 15% voordeel op het onderhoud als uw auto 5+ jaar is*. Daarnaast kunnen we u de volgende zekerheden en voordelen bieden:

4 jaar reparatiegarantie

U krijgt maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

Standaard pechhulp

Elke Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda die volgens fabrieksvoorschrift bij ons in onderhoud is geweest, heeft 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland.

Geen verrassingen achteraf

Komen we er, tijdens een apk of onderhoudsbeurt, achter dat er iets gerepareerd of vervangen moet worden, dan ontvangt u altijd eerst een offerte. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

De hoogste kwaliteit

We kennen uw auto als geen ander. Onze servicemonteurs zijn speciaal getraind op onderhoud van uw Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda. Bovendien kunnen ze uiterst efficiënt werken door het gebruik van diagnose apparatuur (kwaliteit en snelheid) en originele onderdelen (Perfecte pasvorm, kwaliteit en snelle montage).

15% voordeel als uw auto 5+ jaar is

Op onderhoudswerkzaamheden krijgt u 15% voordeel vanaf het moment dat uw auto 5 jaar oud is*. Uiteraard zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en alle andere voordelen van onze service. Dat is waar Economy Service (Volkswagen, SEAT en Škoda) of Audi Lifetime Service voor staat. Wel alle voordelen, maar dan tegen een lagere prijs. 

Maak vandaag nog een afspraak voor het onderhoud van uw merk auto.

 

*Economy Service (Volkswagen, SEAT en Škoda) of Audi Lifetime Service biedt voor alle auto’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service of Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service of Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Terug naar overzicht