De nieuwe Volkswagen Arteon: Vijf Euro NCAP sterren

De nieuwe Volkswagen Arteon: Vijf Euro NCAP sterren

Onlangs bracht Volkswagen de nieuwe Volkswagen Arteon uit. Een nieuw model Volkswagen dat nu al geroemd wordt om het hoge veiligheidsniveau. Het nieuwe model kreeg maar liefst vijf Euro NCAP sterren, ofwel de maximale score van vijf sterren bij botsproeven. De nieuwe Volkswagen Arteon is verkrijgbaar in de Arteon R-Line (sportief), de Arteon Elegance (design) en de Arteon compleet.

Volkswagen Arteon: Uiterst veilig
Voor wie op zoek is naar een uiterst veilige auto moet zeker de Volkswagen Arteon overwegen. De Arteon wordt namelijk uitzonderlijk hoog beoordeeld op het gebied van veiligheid. Testresultaten van het New Car Assessment Programma (NCAP) wijzen uit dat de Arteon in zijn segment toonaangevend is op het gebied van veiligheid. De auto behaalde bij botsproeven de maximale score van vijf sterren.

Optimale voetgangersbescherming
Testresultaten wijzen uit dat de Volkswagen Arteon het best presterende model ooit is op het gebied van voetgangersveiligheid. Dit wordt gerealiseerd door een geïntegreerde noodstopfunctie die voetgangers beschermt. Ook de inzittendenbescherming, dat werkt door middel van een geïntegreerd veiligheidsconcept, is voor zowel volwassenen alsmede kinderen als bijzonder goed bestempeld. Verder kreeg de Arteon de hoogste waardering voor het grote aantal rij-assistentiesystemen, een onderdeel van de standaarduitrusting van de auto.

Indrukwekkend en sportief 
De Volkswagen Arteon kan eigenlijk gezien worden als een verbeterde versie van de Volkswagen Passat. De Arteon is een indrukwekkende, sportieve auto dat gekenmerkt wordt door een nieuw design. Met tweaks aan de motorkap en achterkant, een in het oog springend lichtdesign en als optie een panoramisch schuif/kanteldak, is de Volkswagen Arteon een opvallende verschijning voor Volkswagen begrippen.

Kom snel eens langs
Interesse in de nieuwe Volkswagen Arteon? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom snel langs in onze showroom in Gassel. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Contact

Terug naar overzicht