De nieuwe Volkswagen Polo: Zesde generatie

De nieuwe Volkswagen Polo: Zesde generatie

Nog niet zolang geleden werd alweer de zesde generatie Volkswagen Polo aangekondigd. Opvallend aan deze nieuwe uitvoering van de Polo is dat dit het grootste model Polo ooit is. De zesde generatie van de Polo heeft namelijk aardig wat meer cabine- en kofferbakruimte dan zijn voorganger(s). De nieuwe Volkswagen Polo is in september voor het eerst te bewonderen op de IAA in Frankfurt. De verwachting is dat het model eind oktober bij de Nederlandse dealer verkrijgbaar is.

De nieuwe Volkswagen Polo: vooruitstrevend

De Volkswagen Polo is het bekendste model van fabrikant Volkswagen. Het model verscheen voor het eerst op de markt in 1975. Momenteel is de Polo nog altijd één van de populairste hatchbacks uit het B-segment. Ook deze zesde generatie mag met recht een vooruitstrevend model genoemd worden. De nieuwe Polo kent een nieuw design, een sportief uiterlijk, een ruimer interieur en veel digitale opties.

Veel digitaal genot

De nieuwe Volkswagen Polo is een compacte auto met innovatieve opties en een heleboel digitaal comfort. De Polo is standaard uitgerust met de nieuwste connectiviteits- en assistentiesystemen zoals Front Assist, Emergency Braking en Voetgangersbescherming. Optioneel zijn functionaliteiten als Adaptive Cruise Control, Lane Assist en Park Assist verkrijgbaar. Daarnaast is er een optie om een active info display en infotainmentsystem in het dashboard te laten integreren.

Nieuwe Volkswagen Polo 6 in vijf uitvoeringen verkrijgbaar

De nieuwe Volkswagen Polo kan samengesteld worden zoals je zelf wilt. De polo is namelijk verkrijgbaar in 14 verschillende exterieurkleuren, 12 lichtmetalen wielen, 13 verschillende dashboards en 11 type stoelbekledingen. De Polo is daarnaast verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

 

Opvallend in bovenstaand rijtje is de Polo Beats editie. Dit model is speciaal ontwikkeld om een jongere doelgroep aan te trekken. De Volkswagen Polo Beats editie beschikt namelijk over een 300 Watt geluidssysteem dat is ontwikkeld door Beats by Dr. Dre.

Volkswagen Polo zesde generatie bij Autobedrijf Thoonen

Zoals aangegeven is de verwachting dat de nieuwe Volkswagen Polo eind oktober zijn intrede maakt bij de Nederlandse dealers. De Volkswagen Polo is ook verkrijgbaar bij Autobedrijf Thoonen. Wilt u meer informatie over deze Volkswagen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. En wilt u het nieuwe model met eigen ogen komen bekijken in onze showroom? Maak dan nu alvast een afspraak of kom eind oktober eens langs!

Contact

Terug naar overzicht