Ontdek elektrisch rijden: ga voor een elektrische occasion

Ontdek elektrisch rijden: ga voor een elektrische occasion

Elektrisch rijden is niet langer de toekomst, het is het heden. Bij Autobedrijf Thoonen begrijpen we dat deze transitie vragen kan oproepen. Daarom willen we je alles vertellen over elektrisch rijden, specifiek gericht op onze hoogwaardige occasions. Is elektrisch rijden iets voor jou? We vertellen je er meer over en ontdekken graag welke elektrische occasion bij jou past.

1. De elektrische revolutie

In Nederland is momenteel 1 op de 5 verkochte auto’s volledig elektrisch. Deze opmars is niet verwonderlijk gezien de voordelen van elektrische auto’s, ook wel EV’s genoemd. Bij Autobedrijf Thoonen begrijpen we dat het aanbod dagelijks groeit, en daarom staan we klaar om je te begeleiden bij het maken van een weloverwogen keuze voor een elektrische occasion. bekijk hier ons huidige aanbod.

2. Een groot of klein accupakket? 

Laat je niet misleiden door verhalen over lege accu’s en een beperkte actieradius. De keuze tussen een groot of klein accupakket hangt af van jouw persoonlijke gebruik. Voor korte ritten is een kleiner accupakket vaak voldoende, terwijl frequente lange ritten een groter accupakket rechtvaardigen. Bij Autobedrijf Thoonen variëren de accupakketten van 35 kWh tot 95 kWh, met praktische actieradius van 250 tot 450 km.

3. Welke elektrische occasion past bij jou?

Bij het kiezen van een elektrische occasion is het belangrijk om te kijken naar jouw gebruiksdoel. Ben je op zoek naar een compacte hatchback zoals de Volkswagen ID.3, of gaat jouw voorkeur uit naar meer ruimte en de mogelijkheden van een SUV, zoals de Škoda Enyaq, Volkswagen ID.4, of Audi Q4 e-tron? Allemaal geschikt voor snelladen en 3-fasenstroom laden, en mogelijk met interessante subsidies voor zowel particulieren als ondernemers.

4. Optimaliseer je rijervaring 

Om het maximale uit je acculading te halen, delen we enkele slimme trucjes:

 

5. Basis over opladen: thuis, publiek, en snel laden

Bij Autobedrijf Thoonen willen we duidelijkheid scheppen over het opladen. Thuisladen, publiek laden, en snel laden bieden verschillende laadmogelijkheden, elk met hun laadsnelheden. Onze occasions zijn standaard voorbereid op 3-fasen laden en kunnen snel laden tot wel 150 kW, waardoor je altijd optimaal kunt profiteren van jouw laadmomenten.

Ontdek elektrisch rijden: bekijk onze elektrische occasions 

Elektrisch rijden is niet alleen voor de milieubewuste bestuurder. Het is voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte, moderne rijervaring. Ontdek de wereld van elektrische occasions bij Autobedrijf Thoonen en maak de overstap naar een duurzame en betaalbare auto.

Terug naar overzicht