Thoonen Gassel en Boxmeer samengevoegd

Thoonen Gassel en Boxmeer samengevoegd

De vestiging van Autobedrijf Thoonen aan de St. Anthonisweg in Boxmeer wordt het komende jaar met ingang van 1 januari 2022 samengevoegd met de hoofdvestiging aan de Nieuweweg in Gassel.

Al ruim 65 jaar is Autobedrijf Thoonen een begrip in de regio. “Wij zijn de trotse Service dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens”, vertelt Peter Thoonen, directeur en de tweede generatie van het familiebedrijf uit Gassel. 

“Als partner van deze merken kunt u bij ons altijd terecht voor het complete onderhoud van iedere auto, ongeacht waar u deze auto heeft gekocht. Onze werkplaats in Gassel is ruim van opzet. De werkplaats is voorzien van alle apparatuur en equipment voor onderhoud.

“De stap om Boxmeer te sluiten is gemaakt om klaar te zijn voor de toekomst met een centraal, modern autobedrijf”, zegt Thoonen verder. “Wij als bedrijf in de automotive-branche investeren volop in elekrifikatie, de elektrische auto dus van nu en straks. Dit houdt ook in dat onze medewerker goed opgeleid worden. Ook de apparatuur en techniek dient up to date te zijn.”

“Met een gemiddelde voorraad van 80 occasions kunnen wij aan de meeste behoefte voldoen. Mocht er geen passende auto staan dan gaan wij graag voor u op zoek. Wij hopen u dan ook graag te verwelkomen in onze vestiging in Gassel.”

Vestiging Boxmeer ontstond als bedrijf voor autobanden. Het wisselen en de opslag van winter- en zomerbanden gebeurt binnenkort op een centrale plek in Gassel. Klanten uit Boxmeer en omgeving zijn van harte welkom in Gassel. Speciaal voor deze groep klanten start Thoonen een gratis haal- en brengservice van thuis naar de garage en andersom van garage richting huis.

Terug naar overzicht