Wanneer auto keuren?

Wanneer auto keuren?

Het is een veel gestelde vraag: wanneer auto keuren? In Europa is de zogeheten Algemene Periodieke Keuring (APK) wettelijk verplicht. Maar wanneer moet dat nu? In dit blogartikel leggen we u dat uit.

Wanneer auto keuren?

Wanneer auto keuren is niet met één antwoord te beantwoorden. Hieronder geven wij u daarom een aantal handvaten, zodat u zelf kunt bepalen wanneer de auto gekeurd moet worden.

 

Auto keuren bij RDW-erkend Apk-bedrijf

Bij Autobedrijf Thoonen kunt u ervan op aan dat de keuring wordt uitgevoerd door een door het RDW-erkend Apk-bedrijf. Wij beschikken over Apk-bevoegde monteurs die uw auto volledig nakijken aan de hand van alle keuringseisen die door het RDW worden gesteld. Daarnaast ontvangt u na afloop een Apk-keuringsrapport. Zo kunt u er van op aan dat wij u voorzien van een betrouwbare en vakkundige dienstverlening.

Wanneer auto keuren? Thoonen helpt u graag

Bij Autobedrijf Thoonen kunt u terecht voor een Apk-keuring met kwaliteit. Bij onze vestiging in Boxmeer, waar Profile Car & Tyreservice Thoonen is gevestigd, kunt u terecht voor een Apk-keuring voor slechts € 19,95 (incl. btw). En wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor auto onderhoud? Zowel groot als klein onderhoud is bij ons mogelijk. Daarnaast verzorgen wij reparatie- en schadeherstel. Zo kunt u alles combineren en is uw auto met één bezoek gecontroleerd en gerepareerd.
Kom gerust een langs of neem vooraf even contact met ons op voor een afspraak. Ook kunt u via onze website een afspraak maken.

Contact opnemen

Terug naar overzicht