Airco service

De auto airco is een systeem apart. Wist u dat de auto airco regelmatig onderhoud nodig heeft? En dat u de airco in de auto periodiek moet laten bijvullen? Diensten zoals de airco check en de airco service beurt vallen bij Autobedrijf Thoonen onder de airco service voor de auto. Maak voorafgaand aan uw bezoek online een werkplaats afspraak, dan weet u zeker dat er iemand beschikbaar is om u van dienst te zijn:

Airco onderhoud: voor een goed functionerende auto airco

Een goed functionerende airco in de auto is erg prettig. Wanneer het warm is in de zomer brengt de airco immers de nodige verkoeling. Maar ook tijdens de koude wintermaanden is de airco onmisbaar. Wanneer u de airco namelijk aanzet in de winter, dan voorkomt deze dat de autoruiten aanslaan zodat u goed zicht houdt op de weg. Tot slot speelt de airco een belangrijke rol bij het op peil houden van de luchtvochtigheid in de auto. Om de airco up-to-date te houden is het zaak dat deze regelmatig wordt onderhouden en periodiek wordt bijgevuld.

Maak een afspraak

Doe een airco check

Bij Autobedrijf Thoonen kunt u een airco check en een airco servicebeurt laten uitvoeren. Afhankelijk van wat u kiest wordt er gecontroleerd of de airco nog goed functioneert, wordt deze schoongemaakt en wordt deze, indien nodig, bijgevuld. Zo voorkomt u dat u last heeft van een muffe geur in de auto die wordt veroorzaakt doordat schimmels en bacteriën zich in de airco van de auto nestelen. Het is aan te raden om met regelmaat een airco controle in de vorm van een airco check en airco onderhoud in de vorm van een airco servicebeurt uit te laten voeren; het maakt daarvoor niet uit hoe vaak u de auto gebruikt.

Maak een afspraak

De airco servicebeurt

Bij Autobedrijf Thoonen in Gassel kunt u periodiek een airco check en/of servicebeurt uit laten voeren. Daarbij controleren en onderhouden we o.a. de volgende punten:

  • Reiniging airco- en ventilatiesysteem
  • Visuele controle
  • Temperatuurmeting
  • Druk- en lektest
  • Vervanging koudemiddel
  • Anti-geur behandeling
  • Desinfectie van luchtkanalen
  • Controle van pollenfilter en bediening

 

Heeft u interesse in de airco service van Autobedrijf Thoonen, maar heeft u daarover nog enkele vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag