Wintercheck

 

Audi wintercheck voor €20,- 

Is uw Audi al klaar voor de winter? Met de Audi wintercheck bij Autobedrijf Thoonen wordt uw auto op 12 essentiële onderdelen uitvoerig gecontroleerd, inclusief technisch rapport. Daarnaast worden vloeistoffen (olie, rsv en koelvloeistof) gratis voor u bijgevuld.

Door middel van de Audi wintercheck krijgt u gelijk inzicht in het mogelijke toekomstig onderhoud en weet u exact hoe uw auto er technisch voor staat. Laat u deze winter niet verrassen en plan online uw afspraak in voor slechts €20,-. Daarnaast ontvang u nu tijdelijk een gratis 5-delige winterverzorgingsset bij uw Audi wintercheck.

Audi winterverzorgingsset

 

 

 

 

 

 

 

 

*Looptijd actie: 1 november 2020 t/m 28 februari 2021

Plan in voor € 20,-

SEAT wintercheck voor €20,- 

Is uw SEAT al klaar voor de winter? Met de SEAT wintercheck bij Autobedrijf Thoonen wordt uw auto op 12 essentiële onderdelen uitvoerig gecontroleerd, inclusief technisch rapport. Daarnaast worden vloeistoffen (olie, rsv en koelvloeistof) gratis voor u bijgevuld.

Door middel van de SEAT wintercheck krijgt u gelijk inzicht in het mogelijke toekomstig onderhoud en weet u exact hoe uw auto er technisch voor staat. Laat u deze winter niet verrassen en plan online uw afspraak in voor slechts €20,-. Daarnaast ontvang u nu tijdelijk een gratis SEAT organiser bij uw SEAT wintercheck.

SEAT 'organiser'

 

 

 

 

 

 

 

*Looptijd actie: 1 november 2020 t/m 28 februari 2021

Plan in voor €20,-

Volkswagen wintercheck voor €20,- 

Is uw Volkswagen al klaar voor de winter? Met de Volkswagen wintercheck bij Autobedrijf Thoonen wordt uw auto op 12 essentiële onderdelen uitvoerig gecontroleerd, inclusief technisch rapport. Daarnaast worden vloeistoffen (olie, rsv en koelvloeistof) gratis voor u bijgevuld.

Door middel van de Volkswagen wintercheck krijgt u gelijk inzicht in het mogelijke toekomstig onderhoud en weet u exact hoe uw auto er technisch voor staat. Laat u deze winter niet verrassen en plan online uw afspraak in voor slechts €20,-. Daarnaast ontvang u nu tijdelijk een gratis T1 ‘Bulli’ reistas bij uw Volkswagen wintercheck.

T1 'Bulli' reistas

 

 

 

 

 

 

 

 

*Looptijd actie: 1 november 2020 t/m 28 februari 2021

Plan in voor € 20,-

Skoda wintercheck voor €20,- 

Is uw Skoda al klaar voor de winter? Met de Skoda wintercheck bij Autobedrijf Thoonen wordt uw auto op 12 essentiële onderdelen uitvoerig gecontroleerd, inclusief technisch rapport. Daarnaast worden vloeistoffen (olie, rsv en koelvloeistof) gratis voor u bijgevuld.

Door middel van de Skoda wintercheck krijgt u gelijk inzicht in het mogelijke toekomstig onderhoud en weet u exact hoe uw auto er technisch voor staat. Laat u deze winter niet verrassen en plan online uw afspraak in voor slechts €20,-. Daarnaast ontvang u nu tijdelijk een gratis Skoda organiser bij uw Skoda wintercheck.

Skoda 'organiser'

 

 

 

 

 

 

 

*Looptijd actie: 1 november 2020 t/m 28 februari 2021

Plan in voor € 20,-

Profile wintercheck voor €19,50

Veilig in de winter

In de winter moet je auto altijd starten en wil je veilig op weg kunnen. Of er nu 50 centimeter sneeuw ligt of dat het 20 graden vriest. Je wilt op je auto kunnen vertrouwen. Met de wintercheck van Profile brengt je je auto in topconditie. In de winter rij je het beste op winterbanden.

Wintercheck bij Profile

 • Zorg voor optimale conditie van uw auto in de winter met behulp van een wintercheck
 • Inclusief het bijvullen van alle belangrijke vloeistoffen
 • Plan online een afspraak voor een wintercheck

 

Wij controleren alle essentiële onderdelen van jouw auto en letten daarbij extra op onderdelen die in de winter extra belangrijk zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan de accu, de verlichting, de ruitenwissers en het bandenprofiel van de autobanden. We controleren bij de wintercheck je auto op:

 • Bandenprofiel
 • Schokdempers
 • Bandenspanning
 • Oliepeil
 • Koelvloeistof
 • Ruitenwisservloeistof
 • Remmen
 • Uitlaat
 • Accu
 • Lampen / verlichting

 

Plan in voor € 19,50-

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag