Vincent Maassen: ‘Thoonen denkt echt mee als het er op aan komt’

Vincent Maassen: ‘Thoonen denkt echt mee als het er op aan komt’

Vincent Maassen is de man achter Fysiotherapie Maassen die sinds 1982 is opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste fysiotherapiepraktijken in Nederland. Maassen heeft inmiddels drie vestigingen waarvan twee in Boxmeer en een in Afferden. Natuurlijk weet Vincent als bevlogen fysiotherapeut hoe belangrijk bewegen is voor zowel uw fysieke als mentale gesteldheid. Maar een stukje toeren kan hij ook zeker waarderen.

‘Absoluut, maar wel in een goede auto dan. Vandaar dat ik een echte Audi en Volkswagen liefhebber ben. Goede en betrouwbare auto’s. Voor het onderhoud gaan we naar Autobedrijf Thoonen omdat zij naar mijn mening precies aansluiten bij dat wat ik ook in een auto zoek; goed en betrouwbaar.

Langste proefrit ooit
Pech met mijn privé auto of met de bedrijfswagens heb ik nooit gehad. Tenminste niet op het gebied van reparaties. Mijn nieuwe Audi werd gestolen dus pech kun je dat natuurlijk wel noemen. Toen was het wachten op de verzekeringspapieren. Ik kreeg toen een gloednieuwe Audi A6 mee. Ik moest daarmee zelfs naar Denemarken reizen, maar ze waren absoluut niet flauw en lieten me er gewoon mee doorrijden tot alles geregeld was. Na 3500 kilometer proefrit was ik wel gevallen voor die prachtauto en heb daarna nog een nieuwe Audi A6 gekocht.

Uitstekend meedenken
Voor ons bedrijf hebben we nog een Volkswagen Touran en een Caddy. De caddy hebben we al veertien jaar en er staat pas 75000 kilometer op de teller. Dan vergeten we dus regelmatig om een zomercheck te doen of de APK te regelen. Tenminste vergeten tot Autobedrijf Thoonen ons hieraan doet herinneren. Die service is echt prettig, anders zul je zien dat er een moment is dat je hem wel nodig hebt en blijkt dat de APK is verlopen. Onderhoud bij Thoonen? Dan gebeurt zoiets dus niet.

Prettig en betrouwbaar
Zowel Audi en Volkswagen als wel autobedrijf Thoonen zijn prettig en betrouwbaar. Je kunt er echt van op aan. Ik heb met pijn in mijn hart afscheid genomen van mijn A6 om een hybride auto te gaan rijden. Maar ik blijf stiekem nog steeds de ontwikkelingen van Audi in de gaten houden. Voor onze bedrijfswagens blijven we ook zeker bij Thoonen, het is goed zakendoen. Zijn er problemen? Dan lossen zij ze op, snel en vakkundig. Wat wil je nog meer van een garage?’

Terug naar overzicht