Tweedehands auto occasion

Een tweedehands auto occasion nodig?

Bent u op zoek naar een tweedehands auto occasion? Autobedrijf Thoonen heeft een ruim aanbod aan occasions. Veel van onze modellen zijn direct op voorraad beschikbaar. En mocht het gewenste model er niet tussen staan, maar weet u wel waar u naar op zoek bent? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht. Daarnaast bemiddelen wij graag voor u en kunnen wij de invoer in binnen- of buitenland voor u verzorgen.

Bekijk aanbod online

Autobedrijf Thoonen is al ruim 50 jaar uw vertrouwde partner in verkoop, onderhoud en service. Wij beschikken over diverse ervaren en gecertificeerde monteurs. Wanneer u bij ons een tweedehands auto occasion aanschaft, garanderen wij u dat uw auto grondig wordt geïnspecteerd alvorens deze aan u wordt afgeleverd. Daarbij voorzien wij u graag van persoonlijke aandacht en een passend advies, zodat u met een goed gevoel de weg op gaat.

Tweedehands auto occasion met BOVAG-garantie

Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands auto occasion, dan helpen wij u graag. Naast een actueel en ruim aanbod aan occasions bieden wij u:

  • Een occasion met BOVAG-garantie (standaard 6 maanden)
  • Kosteloos herstel bij onverhoopte gebreken
  • Deskundige monteurs

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u graag meer informatie over ons aanbod aan occasions? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Bent u op zoek naar een tweedehands auto occasion in Boxmeer, Gassel of omgeving met kwaliteit? Neemt u dan eens een kijkje in ons actuele aanbod op onze website. Wilt u de auto liever bij ons op locatie komen bewonderen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Dan adviseren wij u om via onze website of telefonisch een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat er iemand voor u klaar staat als de auto komt bekijken.

Contact

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag