Tweedehands auto

Een tweedehands auto in Boxmeer of Gassel kopen? Kom dan eens langs bij Autobedrijf Thoonen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions en zijn u graag van dienst. Zo garanderen wij u dat u een tweedehands auto koopt waar u van op aan kunt. Onze deskundige monteurs kijken de tweedehands auto voor verkoop volledig na, zodat u gegarandeerd met een kwalitatief goede occasion naar huis gaat.

Bekijk aanbod online

BOVAG-garantie

Autobedrijf Thoonen is al ruim 50 jaar actief en gespecialiseerd in de verkoop van auto occasions. Bij Autobedrijf Thoonen koopt u altijd met BOVAG-garantie. Dat houdt in dat u standaard zes maanden garantie krijgt op de aangekochte occasion. Mochten er onverhoopt nog gebreken optreden die op het moment van verkoop niet zichtbaar waren, dan worden deze kosteloos door ons hersteld.

Op onze website vindt u ons actuele aanbod aan occasions. Mocht uw gewenste model er niet tussen staan, neemt u dan gerust contact met ons op. Als wij weten wat voor model u zoekt, dan kunnen wij u helpen in uw zoektocht. En mocht u elders al een geschikt model gevonden hebben? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij bemiddelen graag voor u en kunnen de invoer in binnen- of buitenland voor u verzorgen.

Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands auto, dan wilt u graag de garantie dat u een goede auto koopt. Bij Autobedrijf Thoonen in Boxmeer en Gassel garanderen we u dat door:

  • BOVAG-garantie te bieden
  • Ervaren en gecertificeerde monteurs
  • Een grondige inspectie van de auto
  • Persoonlijke aandacht en passend advies

 

Bovendien heeft u bij ons de mogelijkheid om een proefrit te maken zodat u zelf kunt ervaren hoe de auto rijdt en daarnaast bent u uiteraard vrij om een aankoopkeuring door een derde partij te laten uitvoeren.

Wilt u een tweedehands auto met kwaliteit? Neem gerust eens een kijkje in onze actuele aanbod occasions op onze website. Wilt u de auto liever met eigen ogen bekijken? Komt u dan gerust eens langs op onze locatie in Boxmeer of Gassel. Onze deskundige monteurs staan voor u klaar en voorzien u graag van een passend advies.

Contact

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag