Nieuw

Nieuw

Op onze locatie in Gassel beschikken wij over een actuele voorraad modellen Audi, Volkswagen en Volkswagen bedrijfswagens. Bovendien kunt u de meeste nieuwe modellen in onze showroom bewonderen. Onze verkoopadviseurs kunnen de door u gewenste nieuwe Audi, Volkswagen of Skoda op maat voor u samenstellen. Wij verwelkomen u graag in Gassel onder het genot van een kopje koffie.

Audi

Voorsprong door techniek, dat is Audi. Dat weet het merk perfect te combineren met uitstekende kwaliteit en klantgerichtheid, de verfijnde afwerking met uitsluitend kwaliteitsmaterialen maakt van auto rijden genieten pur sang.

Volkswagen

Door innovatieve ontwikkelingen ervaart u Bij Volkswagen hoe comfortabel auto rijden kan zijn, waarbij de veiligheid van u en uw medeweggebruikers voorop staat.

Volkswagen Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens zijn robuuste bedrijfswagens voor het échte vakwerk. De modellen zijn innovatief, comfortabel, veilig en zuinig. Kortom; auto’s die tegemoet komen aan de wensen van echte vakmensen.

Skoda

Skoda is één van de oudste autofabrikanten ter wereld. Sinds 1991 is het merk onderdeel van de succesvolle Volkswagen Group. De huidige modellen genieten de Volkswagen kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.