Volkswagen Mobiliteitsgarantie

Bij elke nieuwe Volkswagen hoort een gratis mobiliteitsgarantie. Mocht uw Volkswagen ooit dienst weigeren door een technisch mankement, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer op weg kunt. De kosten van deze service zijn voor rekening van Volkswagen.

1. Hulpverlening in Nederland.

Stel dat u waar dan ook in Nederland met pech komt te staan. In dat geval belt u 0800 – 89 73 78 423 (0800-VW SERVICE). Op de snelweg kunt u eventueel gebruik maken van de praatpalen. Vermeld altijd dat u Mobiliteitsgarantie heeft. De alarmcentrale schakelt vervolgens de dichtstbijzijnde dealer of hulpverlener in. Die komt direct naar u toe, zodat u snel weer op weg kunt. De centrale is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar.

2. Hulpverlening in het buitenland.

In het boekje “Onderweg” in de servicemap van uw auto vindt u het telefoonnummer van de hulpdienst in het betreffende land. U kunt ook rechtstreeks bellen via 00 31 33 49 49 101. De verdere procedure is identiek als hierboven omschreven.

3. Directe reparatie is niet mogelijk.

Is reparatie binnen een redelijke termijn niet mogelijk, dan overleggen wij met u wat de beste oplossing is.

De kosten van deze hulpverlening zijn voor rekening van Volkswagen. Worden in het buitenland toch kosten in rekening gebracht, dan vergoedt Volkswagen de (originele) rekening.

4. Kosten die niet binnen de Mobiliteitsgarantie vallen.

Voorbeelden van kosten die niet onder de garantie vallen zijn bijvoorbeeld:

In zo’n geval laten wij u uiteraard niet in de steek. De kosten zijn dan echter voor uw eigen rekening of vallen onder uw verzekeringsdekking. Na afloop van de garantietermijn van 2 jaar, zijn de kosten van eventuele reparaties en de benodigde onderdelen voor uw rekening.

5. De Mobiliteitsgarantie, een Volkswagen-leven lang.

De Mobiliteitsgarantie geldt voor alle Volkswagen personenauto’s, campers en Caravelles die vanaf 1 augustus 1995 zijn verkocht en voor alle Volkswagen bedrijfswagens die vanaf 1 juni 1997 zijn verkocht.

Als u uw auto volgens de fabrieksvoorschriften bij ons laat onderhouden, worden er stempels aangebracht in uw Serviceplan (service boekje). Die stempels vormen het bewijs dat uw auto aan de voorwaarden voor de Mobiliteitsgarantie voldoet. Dan geldt de Mobiliteitsgarantie een Volkswagen-leven lang, ook voor diegene die later uw Volkswagen koopt.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag