Winterbanden kopen Boxmeer

Winterbanden kopen Boxmeer

Wilt u winterbanden kopen in Boxmeer? Bij Car- en Tyreservice Thoonen kunt u terecht voor nieuwe winterbanden. Wij bieden u een breed aanbod aan winterbanden voor alle merken

en typen auto’s. In onze werkplaats in Boxmeer kunnen onze deskundige monteurs de winterbanden ook gelijk voor u onder de auto monteren. Maak online een afspraak of kom gerust eens langs in onze werkplaats.

Winterbanden kopen zorgt voor veel voordelen

 

Het verschil tussen zomer- en winterbanden is aanzienlijk. Winterbanden hebben namelijk een ander profiel dan zomerbanden en zijn gemaakt van een andere rubbersamenstelling. Dit zorgt ervoor dat er diverse voordelen zijn wanneer u rondrijdt met winterbanden:

 

Wilt u voldoende grip hebben in de wintermaanden? Dan raden wij u aan om winterbanden te kopen in Boxmeer. Bij Car- en Tyreservice Thoonen voorzien wij u graag van een passend advies.

Winterbanden zijn veiliger

 

Winterbanden zijn veiliger in de winter, dat staat als een paal boven water. Het is bovendien ook sterk af te raden om met zomerbanden rond te blijven rijden in de winter. Dit komt omdat zomerbanden dus een andere rubbersamenstelling hebben en niet gemaakt zijn voor een winters wegdek. Zomerbanden slijten daardoor harder in de winter en gaan een stuk minder lang mee. Het is daarom aan te raden om in de periode rond oktober de zomerbanden te vervangen voor winterbanden. Als de temperatuur structureel onder de 7 graden is, dan is het tijd voor winterbanden.

Winterbanden kopen. In Boxmeer helpen wij u graag

 

Bent u van plan om winterbanden te kopen? Bij Car- en Tyreservice Thoonen in Boxmeer bent u van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken. En wilt u winterbanden uitzoeken en deze ook gelijk laten monteren? Maakt u dan voorafgaand aan uw bezoek een afspraak via de afspraakplanner op onze website. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar!

Contact opnemen