Zomercheck Boxmeer

Doe nu de auto Zomercheck in Boxmeer!

In de zomer is het heerlijk om lekker rond te toeren in uw auto. Een mooi tripje naar het strand, een fantastisch festival of naar mooie vakantieoorden. Maar niets is zo vervelend als met pech langs de weg belanden of het gevoel te hebben dat uw auto niet helemaal veilig rijdt. Ga daarom langs Profile Boxmeer van Autobedrijf Thoonen voor een uitgebreide zomercheck voor uw auto en ga met een gerust hart de weg op.

Vakantiecheck voor uw auto

Heeft u uw koffers al gepakt, gedacht aan alle documenten, huis goed achtergelaten, alle stekkers uit de stopcontacten gehaald, papieren voor de achterblijvers ingevuld, vakantiecheck voor de auto gedaan? Bij allemaal ja’s kunt u met een veilig gevoel op vakantie. Bent u de zomercheck van de auto vergeten? Niet getreurd deze kunt u nog snel en eenvoudig plannen in Boxmeer.

Belang van de zomercheck voor uw auto

Bij een goede zomercheck wordt er gekeken naar de belangrijkste punten zoals airconditioning, motor, banden en remmen. Maar ook de accu, verlichting, ruitenwisser en het profiel van de zomerbanden zijn erg belangrijk voor een veilige zomer. Weten op welke punten Profile in Boxmeer uw vakantiecheck nog meer controleert? Kijk dan op de website.

Voordelen Profile zomercheck

Bij Profile in Boxmeer kunt u voor meer dan alleen uw autobanden terecht. Ook voor auto onderhoud en bijvoorbeeld de APK zijn wij het betrouwbare adres. De prettige service van Profile kunt u het beste zelf ondervinden. Probeer het eens uit met de uitgebreide zomercheck. Bijkomend voordeel: uw vloeistoffen zoals olie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof worden gratis voor u bijgevuld. Service van Profile!

Plan vandaag nog uw zomercheck voor uw auto in Boxmeer en geniet van een mooie, lange en veilige zomer!

Afspraak zomercheck