Acties

Is uw auto al zomerklaar?

Vier uw zomer met Volkswagen.

Wilt u deze zomer optimaal van uw Volkswagen genieten? Voor slechts € 19,95* checkt de dealer aan de hand van 12 punten of uw Volkswagen zomerklaar is. Als het nodig is, worden vloeistoffen gratis bijgevuld. Na de check ontvangt u een technisch rapport, met daarin alle bevindingen en krijgt u een gratis T1 spaarpot. Als er onderhoud nodig is, maakt de dealer in overleg met u zo snel mogelijk een onderhoudsafspraak. Zo gaat u zorgeloos en ontspannen de weg op. Niet met reislast, maar met reislust.

Skoda

Vakantiecheck voor uw Skoda 

Ga deze zomer veilig en onbezorgd de weg op! Het kan met de ŠKODA All-in vakantiecheck. Elk jaargetijde heeft zo z’n eigen grillen, en onze servicemonteurs weten precies waar ze op moeten letten. Je ŠKODA is zodoende altijd in betrouwbare topconditie en dat voor slechts € 19,95. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan en kan je van een zorgeloze vakantie genieten!

Krijg nu tijdelijk in de maanden juni, juli en augustus een gratis Simply Clever radio bij de vakantiecheck.

Audi

Vakantiecheck voor uw Audi

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Of bent u al een tijd niet bij uw Audi-dealer geweest voor een controle? Tot en met 31 augustus bieden wij u als Audi-rijder een vakantiecheck aan voor slechts € 19,-. Tot en met 31 augustus krijgt u er tevens een Audi Sun protection & After Sun kit bij. Uw Audi wordt dan op 17 punten gecontroleerd, zodat uw Audi weer helemaal klaar is voor de vakantie. En mocht er iets vervangen moeten worden, dan heeft u direct inzicht wat er moet gebeuren om weer met een gerust hart op weg te gaan.

 

Plan uw zomercheck

Profiteer nu van onze Apk-aanbieding!

APK PTC

Bij onze vestiging in Boxmeer bieden wij u een Apk-keuring aan voor slechts € 19,95

 

Bij de APK controleren we op verkeersveiligheid (banden, remmen, verlichting etc.), uitstoot van uitlaatgassen en algemene zaken als voertuigbewijs en -identificatienummer. En zijn er reparaties nodig? Dan bespreken we dit altijd vooraf met je. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
✓ Vakkundige en gecertificeerde APK keurmeesters en RDW erkend
✓ Kennis van alle merken en typen auto’s
✓ Altijd vooraf contact bij noodzakelijke reparaties
✓ Goede prijs-kwaliteit verhouding
✓ Onze APK prijs is inclusief afmeldkosten en milieumeting

 

Gratis APK-keuring bij grote onderhoudsbeurt

De APK is een wettelijk verplichte keuring, die los staat van het onderhoud aan je auto. Je kunt de APK-keuring bij ons combineren met een onderhoudsbeurt. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt betaal je zelfs niets voor je APK!

Plan hier uw afspraak