Acties

Fris het voorjaar in.

  • Airco onderhoudsbeurt slechts € 109
  • Zomerbanden nu vanaf € 68

 

Maak jouw Volkswagen volledig lenteklaar. Van binnen door een grondige airco onderhoudsbeurt, van buiten door het wisselen van winter- naar zomerbanden. Zo rijd je helemaal fris het voorjaar tegemoet.

 

Zomerbandenkorting.
Is het buiten warmer dan 7 graden? Dan is het tijd om je winterbanden te vervangen voor zomerbanden. Hiermee heb je bij hogere temperaturen meer grip, rijd je zuiniger en is het geluidsniveau lager.

Nu vanaf € 68 per band.

 

Airco onderhoud.
Start jouw voorjaar fris met een airco onderhoudsbeurt. Hierbij wordt de airconditioning gevuld met nieuw koudemiddel en wordt het gehele airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt er daarnaast voor dat nare geurtjes voorkomen worden. Zo is jouw airconditioning in topconditie als de temperaturen stijgen.

Nu voor slechts € 109.

Is uw auto al Lenteklaar?

Maak een werkplaatsafspraak

Profiteer nu van onze Apk-aanbieding!

APK PTC

Bij onze vestiging in Boxmeer bieden wij u een Apk-keuring aan voor slechts € 19,95

 

Bij de APK controleren we op verkeersveiligheid (banden, remmen, verlichting etc.), uitstoot van uitlaatgassen en algemene zaken als voertuigbewijs en -identificatienummer. En zijn er reparaties nodig? Dan bespreken we dit altijd vooraf met je. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
✓ Vakkundige en gecertificeerde APK keurmeesters en RDW erkend
✓ Kennis van alle merken en typen auto’s
✓ Altijd vooraf contact bij noodzakelijke reparaties
✓ Goede prijs-kwaliteit verhouding
✓ Onze APK prijs is inclusief afmeldkosten en milieumeting

 

Gratis APK-keuring bij grote onderhoudsbeurt

De APK is een wettelijk verplichte keuring, die los staat van het onderhoud aan je auto. Je kunt de APK-keuring bij ons combineren met een onderhoudsbeurt. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt betaal je zelfs niets voor je APK!

Plan hier uw afspraak