Acties

Volkswagen bestaat 70 jaar en trakteert!

Wie jarig is trakteert.
Volkswagen viert dit jaar zijn 70-jarig bestaan in Nederland. Waar in 1947 nog 56 Volkswagen Kevers uit Duitsland naar Nederland werden geëxporteerd, rijden er tegenwoordig alleen al ruim 240.000 Volkswagen Polo’s op de Nederlandse wegen. Om dit jubileum samen met u als Volkswagenrijder te vieren, heeft Volkswagen een aantal mooie aanbiedingen voor u.

70 jaar accessoirepakket.blok170jr.jpg
De Golf is misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende Volkswagen van Nederland. Om uw Golf extra onderscheidend te maken, heeft Volkswagen het speciale 70-jarig jubileumpakket gelanceerd. Dat bestaat uit ECO-lederen bekleding met gestanst 70-jaar-logo, een sierlijst met  chroomlook op de achterklep en nog veel meer speciale verfraaiingen.

 

 

 

Schermafbeelding_2017-06-02_om_123956.png

 

 

Is uw auto al Winterklaar?

Plan uw wintercheck

Profiteer nu van onze Apk-aanbieding!

APK PTC

Bij onze vestiging in Boxmeer bieden wij u een Apk-keuring aan voor slechts € 19,95

 

Bij de APK controleren we op verkeersveiligheid (banden, remmen, verlichting etc.), uitstoot van uitlaatgassen en algemene zaken als voertuigbewijs en -identificatienummer. En zijn er reparaties nodig? Dan bespreken we dit altijd vooraf met je. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
✓ Vakkundige en gecertificeerde APK keurmeesters en RDW erkend
✓ Kennis van alle merken en typen auto’s
✓ Altijd vooraf contact bij noodzakelijke reparaties
✓ Goede prijs-kwaliteit verhouding
✓ Onze APK prijs is inclusief afmeldkosten en milieumeting

 

Gratis APK-keuring bij grote onderhoudsbeurt

De APK is een wettelijk verplichte keuring, die los staat van het onderhoud aan je auto. Je kunt de APK-keuring bij ons combineren met een onderhoudsbeurt. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt betaal je zelfs niets voor je APK!

Plan hier uw afspraak