Apk-keuring

In Europa is de Algemene Periodieke Keuring (APK) wettelijk verplicht. Iedere autobezitter is verplicht om de periodieke APK check uit te laten voeren bij een erkend APK-bedrijf. Ook bij Autobedrijf Thoonen kunt u terecht voor het keuren van uw auto.

Erkend APK-bedrijf

Wanneer u een auto APK keuring bij Autobedrijf Thoonen uit laat voeren, dan kunt u er van op aan dat wij dit met de nodige zorg en kwaliteit voor u doen. Eventuele mankementen aan uw auto kunt u door ons laten verzorgen maar ook voor onderhoudsbeurten staan wij graag voor u klaar. Kiest u voor Autobedrijf Thoonen, dan kiest u voor:

  • Een RDW erkend APK-bedrijf
  • Bevoegde APK monteurs die op de hoogte zijn van alle keuringseisen
  • Een APK keuringsrapport na uw keuring
  • Betrouwbare en deskundige dienstverlening

 

Maak een afspraak

Vragen over uw APK-keuring

Net als vele anderen bent u misschien wel benieuwd hoelang dat het APK keuren van uw auto duurt of wanneer uw auto weer APK gekeurd moet worden. De meest voorkomende vragen met betrekking tot de APK-keuring, inclusief bijbehorende antwoorden, hebben we voor u op een rijtje gezet.

Bekijk veel gestelde vragen

Apk-keuring afspraak maken

Wilt u uw auto APK laten keuren in de omgeving van Gassel? Dan bent u bij Autobedrijf Thoonen aan het juiste adres. Naast het keuren van uw auto kunt u bij ons ook terecht voor kleine en grote onderhoudsbeurten, reparaties en schadeherstel. Wilt u meer informatie over APK keuringen of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag