Acties Skoda


Haal alles uit het voorjaar met de Škoda voorjaarsacties!

De dagen worden langer, de temperatuur hoger en de drang om naar buiten te gaan steeds groter. Het voorjaar staat voor de deur. Wat uw plannen ook zijn, met de voorjaarsacties van Škoda haalt u het beste uit het voorjaar.

Laat uw winterbanden wisselen vanaf € 39 of uw airco nakijken voor slechts € 20. Of gaat u erop uit met de fiets? U Profiteert nu van 25% korting op een Škoda fietsendrager.

Škoda aircocheck & onderhoud

Het is voorjaar, Een ideaal moment om uw airconditioning te laten checken! Door de airco van uw auto tijdig te laten checken, voorkomt u tijdrovende en kostbare schade aan de airco en blijft u genieten van frisse lucht in de auto. Daarnaast adviseren wij om naast een check, eens per 3 jaar de airco te onderhouden. Ga goed voorbereid op weg en plan uw aircocheck in voor slechts €20 en airco-onderhoud vanaf €139!

Waarom aircocheck?

  • Controle werking van het systeem
  • Temperatuurcontrole
  • Visuele controle van de belangrijkste onderdelen

 

Waarom airco-onderhoud?

  • Voorkomt schade aan de compressor en leidingen
  • Voorkomt muffe geurtjes
  • Voorkomt bacteriën en schimmels

 

*Looptijd actie: 1 maart 2021 t/m 31 mei 2021

Maak een afspraak

Škoda bandenwissel vanaf €39,-

Nu de temperatuur stijgt, zijn zomerbanden de beste keuze vanwege betere grip op het wegdek, een kortere remweg en minder slijtage van de band. Vanaf slechts € 39 wisselen wij uw complete set.

*Looptijd actie: 1 maart 2021 t/m 31 mei 2021

Plan in vanaf €39,-

Accessoires om het voorjaar compleet te maken

Bent u op zoek naar onderdelen en accessoires om nog meer uit het voorjaar te halen? Wilt u er bijvoorbeeld graag op uit met de fiets? Of bent u op zoek naar nog meer comfort en gemak? Škoda originele accessoires zijn speciaal gemaakt voor uw Škoda. U bestelt uw gewenste onderdelen en accessoires gemakkelijk vanuit huis en kunt deze bij onze vestiging in Gassel laten bezorgen waar u ze op ieder gewenst moment kunt komen afhalen. Vaak al binnen 24 uur!

Škoda Fietsendrager van € 389 voor € 319

  • Opvouw- en kantelbaar
  • Geschikt voor 2 (elektrische) fietsen
  • Geen gereedschap nodig

 

*Looptijd actie: 1 maart 2021 t/m 31 mei 2021

Ga naar de webshop

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag