Acties Škoda

Beslagen autoruiten, handschoenen en sjaals – de winter staat bijna voor de deur. Maar dat is geen reden om binnen te blijven. Met de winterklaar acties van ŠKODA bent u er helemaal klaar voor en houdt geen enkele winterse bui u meer tegen.

Gratis wintercheck*

Met de wintercheck wordt uw auto op 12 essentiële onderdelen uitvoerig gecontroleerd, inclusief technisch rapport. Daarnaast worden vloeistoffen (olie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof) gratis voor u bijgevuld.

Door middel van de wintercheck krijgt u gelijk inzicht in het mogelijke toekomstig onderhoud en weet u exact hoe uw auto er technisch voor staat. Bent u al connected met uw ŠKODA? Dan is de wintercheck helemaal gratis.* Nog niet connected? Maak meteen een account aan en koppel de app.

Afspraak maken

Bandenwissel vanaf slechts € 39

Wilt u ook goed voorbereid de herfst ontdekken? Vergeet dan niet uw bandenwissel te plannen zodat u met een gerust gevoel op pad kunt. Met winterbanden is uw remweg al bij 7 graden Celsius een stuk korter en de kans op uitglijden vele malen kleiner. Dat maakt winters genieten wel zo veilig. En bent u toe aan nieuwe winterbanden, dan profiteert u nu van extra veel korting.  

Afspraak maken

Nog completer met Škoda winteraccessoires

Helemaal pasklaar voor uw Škoda en van dezelfde betrouwbare kwaliteit. Škoda accessoires zijn er voor extra gemak, ruimte of om uw auto tegen de winter te beschermen. Nu ruim voordeel op onze Originele Škoda winteraccessoires.

✓ Alle dakdragers nu € 199
✓ Kofferbakmatten 20% korting op het gehele assortiment
✓ Bagageboxen nu met € 100 korting

Bekijk alle acties

Škoda Economy Service

Gaat uw Škoda al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? Škoda Economy Service geeft u nu 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5 jaar of ouder is**. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Maak vandaag nog een afspraak!

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5+ jaar is

Afspraak maken

*De ŠKODA Wintercheck is gratis voor ŠKODA‑rijders die gebruik maken van de (af‑fabriek) connectiviteit via ŠKODA CONNECT, achteraf connected zijn via de bluetooth DataPlug connectiviteit in de vorm van de app MyŠKODA of ŠKODA Connect tijdens de ŠKODA Wintercheck laten koppelen. De prijs van de wintercheck bedraagt in alle andere gevallen €20.

**ŠKODA Economy Service biedt voor alle ŠKODA’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven
onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag