Acties Škoda

Met zoveel moois te ontdekken in de lente, is thuis blijven geen optie. Natuurlijk wilt u dan ook dat uw auto er helemaal klaar voor is. Wat dacht u van de juiste zomerbanden? Of accessoires voor het voorjaar? Wij helpen u graag een handje op weg.

Bandenwissel vanaf €49

Het is zover. Uw winterbanden mogen weer plaatsmaken voor zomerbanden. Met temperaturen die langzaam oplopen, scoren zomerbanden beter als het gaat om grip en remweg. Ook mooi meegenomen, zomerbanden slijten in de zomer minder snel dan winterbanden. Plan snel een bandenwissel bij ons in, we checken dan meteen uw bandenprofiel zodat u zeker weet dat u straks veilig kunt genieten van het voorjaar.

✓ Complete set zonder opslag €49
✓ Complete set met opslag €109
✓ 4 losse banden zonder opslag €109
✓ 4 losse banden met opslag €159

Afspraak maken

Voordeel op Škoda Originele Accessoires

We denken graag met u mee. Daarom hebben we een hele reeks originele accessoires die gemaakt zijn voor u en uw Škoda. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat de accessoires niet passen of dat u de verkeerde onderhoudsproducten gebruikt om uw Škoda topfit te houden. Dus bent u op zoek naar extra’s die uw voorjaar nóg een beetje mooier maken? Bekijk dan snel onze originele accessoires. U bestelt uw gewenste onderdelen en accessoires gemakkelijk vanuit huis en kunt deze bij onze vestiging in Gassel laten bezorgen waar u ze op ieder gewenst moment kunt komen afhalen. Vaak al binnen 24 uur!

Naar de webshop

Škoda Economy Service

Gaat uw Škoda al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? Škoda Economy Service geeft u nu 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5 jaar of ouder is**. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Maak vandaag nog een afspraak!

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5+ jaar is

Afspraak maken

**ŠKODA Economy Service biedt voor alle ŠKODA’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven
onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

De voorjaarsacties zijn geldig van 1 maart 2023 t/m 31 mei 2023, zolang de voorraad strekt.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag