Onderhoudsbeurt

Kleine beurt

Heeft uw Volkswagen een kleine onderhoudsbeurt nodig? Kom dan langs bij Autobedrijf Thoonen. Wij zijn een officieel erkende service dealer van Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda. Tijdens de kleine beurt zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft. We vervangen de motorolie en het oliefilter, controleren de remschijven en remblokken op dikte en vullen alle vloeistoffen aan wanneer dit nodig blijkt.  

Wanneer een kleine beurt?

Uw auto heeft de eerste kleine service nodig na 15.000 kilometer, of na maximaal 1 jaar. 2 jaar later, of bij 45.000 kilometer is hij weer aan de beurt. Ook daarna heeft hij iedere 30.000 kilometer, of om het jaar, weer een kleine onderhoudsbeurt nodig. Tussen elke kleine beurt, dus bij bijvoorbeeld 30.000 en 60.000 kilometer, heeft uw auto een grote beurt nodig.

 

Maak een afspraak

Grote beurt

Een grote beurt nodig? Tijdens de grote beurt inspecteren wij uw auto uitgebreid volgens fabrieksvoorschrift, zo ook de distributieriem. We vervangen de olie en het oliefilter en controleren de remschijven en remblokken op dikte. Tot slot zullen we uw auto uitlezen en controleren we alle vloeistoffen en vullen ze aan waar nodig.  

Wanneer een grote beurt?

Een grote servicebeurt is nodig na 30.000 kilometer of maximaal 2 jaar. Daarna is hij 2 jaar later, of bij 60.000 kilometer toe aan de tweede grote beurt. Het kan dan zijn dat er extra werkzaamheden nodig zijn, zoals het vervangen van de bougies, het interieur en het brandstoffilter. Ook na de tweede beurt is hij elke 30.000 kilometer, of om het jaar, weer toe aan een grote beurt. Tussen elke grote beurt, dus bij bijvoorbeeld 15.000 en 45.000 kilometer, heeft uw auto een grote beurt nodig.

 

Maak een afspraak

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag