Financiering

Autobedrijf Thoonen is uw flexibele partner in mobiliteit. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke financierings- en leasevormen; voor zowel particulier als zakelijk, voor zowel nieuwe als gebruikte wagens! Bekijk hieronder de financiële producten die wij aanbieden:

Volkswagen privé plan
Zorgeloos mobiel met uw nieuwe auto. Dat kan met het Volkswagen Privé Plan. Een slimme autofinanciering met een vaste looptijd en vaste rente. Daarnaast maakt u slim gebruik van de hoge inruilwaarde van uw auto.

Bij het Volkswagen Privé Plan kunt u een deel van de financiering ‘bevriezen’. Dat noemen wij de slottermijn. Dit is een vooraf vastgesteld restbedrag dat aan het einde van het contract nog openstaat. De inruilwaarde van uw auto staat ruim garant voor dit restbedrag. Zo profiteert u van aanzienlijk lagere maandlasten. De slottermijn wordt behoudend vastgesteld, zodat er na inlossing doorgaans geld overblijft.

Private lease
Onbezorgd een auto rijden voor een vast bedrag per maand, zonder borg of grote investering vooraf. Dit kan met het Auto Abonnement. Met het Auto Abonnement heeft u geen zorgen over verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en schade.

Volkswagen Leasing maakt private lease in de vorm van het Auto Abonnement mogelijk met verschillende modellen van Volkswagen en Škoda. Het aanbod wordt continu vernieuwd, de auto’s zijn standaard rijk uitgerust en hebben een laag brandstofverbruik. Zo wordt private lease aantrekkelijk voor iedereen.

Financial lease
Met het Financial leaseplan kiest u voor een aantrekkelijke zakelijke financiering op maat. Bij een financial leaseplan bent u economisch eigenaar van de auto. Eén van de voordelen van dit plan is de toekomstige inruilwaarde van uw auto. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. De geschatte inruilwaarde is volledig of gedeeltelijk aflossingsvrij op te nemen in uw financiering. Zo betaalt u tijdens de looptijd van het contract over dit bedrag geen aflossing, maar alleen rente. En de kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Full Operational Lease
Gegarandeerde mobiliteit zonder verrassingen. Dat is Full Operational Lease. Kiest u Operational Lease, dan profiteert u van de perfecte oplossing voor zorgeloos rijden.

Volkswagen Full Operational Lease biedt zakelijke rijders een complete en persoonlijke oplossing. Reparatie, onderhoud, verzekering, afschrijving, belasting. Wij nemen u alle mobiliteitszorgen uit handen. Voor een vast bedrag per maand profiteert u altijd van de beste zorg en persoonlijke service van Autobedrijf Thoonen.

Wilt u graag een financieringsberekening maken? Dat kan met behulp van onderstaande calculator:

Wanneer u kiest voor een autoverzekering bij Volkswagen, Audi of Škoda, dan merkt u bij autoschade direct de voordelen. Uw auto wordt gerepareerd door uw eigen dealer met originele onderdelen en u blijft gedurende de reparatie mobiel. Zo bieden wij zelfs een polis met een drie jaar nieuwwaarderegeling.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag