Acties Volkswagen Bedrijfswagens

Omdat u een bus wilt die na de vakantie weer non-stop doorbuffelt. Omdat u een bus wilt die u altijd veilig naar uw klus brengt. En… omdat een gratis 75 Edition hervulbare koffiemok altijd welkom is. Kom langs voor een zomercheck, airco-onderhoud of accessoires voor uw bedrijfswagen. En laat direct uw koffiemok vullen. Uw bus klaar voor de zomer. Voor mekaar. Met de Altijd Door Zomercheck.

Zomercheck voor € 16,50 incl. 75 Edition koffiemok .

Maak uw bus klaar voor de zomer met de Altijd Door Zomercheck. Zo weet u zeker dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan als u op vakantie gaat of gewoon naar uw volgende klus onderweg bent. Wij kijken uw bus namelijk na op 12 essentiële punten.Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur en exterieur. Plant u nu een zomercheck, dan krijgt u daar nu tijdelijk een gratis hervulbare 75 Edition koffiemok bij cadeau.

Maak een afspraak

Airco onderhoudsbeurt incl. geurbehandeling

In de zomer wilt u kunnen vertrouwen op een schone, frisse en goed werkende airco. Een frisse airco is niet alleen prettig, het is ook een stuk veiliger. Laat daarom uw airco goed onderhouden met airco-onderhoud bij uw Volkswagen Bedrijfswagens servicedealer. Wij zorgen ervoor dat uw airco weer lekker ruikt en controleren het niveau van het koudemiddel. Dit is belangrijk, want het koudemiddel zorgt niet alleen voor frisse en schone lucht, maar voor smering van het systeem. Tijdens een airco-onderhoudsbeurt controleren we de volgende punten:

✓ Temperatuurmeting
✓ Druk- en lektest
✓ Bijvullen of vervangen koudemiddel
✓ Controle van pollenfilter
✓ Reinigen airco- en ventilatiesysteem
✓ Visuele controle
✓ Controle van de bediening
✓ Anti-geurbehandeling
✓ Desinfectie van de luchtkanalen (anti-schimmel)

Maak een afspraak

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag