Acties Volkswagen Bedrijfswagens

Wintercheck voor €16,50

Met de Altijd Door Wintercheck weet u zeker dat uw bus klaar is voor de koude wintermaanden. Zo voorkomt u stilstand en weet u zeker dat u deze winter niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Onze gekwalificeerde monteurs kijken uw bus namelijk na op 12 essentiële punten. Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur, exterieur en vullen daarnaast gratis de vloeistoffen bij. En mocht blijken dat uw accu aan vervanging toe is, dan krijgt u van ons een gratis nieuwe accu cadeau.

Afspraak maken

Bandenwissel vanaf €33

Het beste moment om uw zomerbanden te wisselen, is zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden daalt. Winterbanden zorgen dan voor meer grip en verkorten de remweg bij koude en natte weersomstandigheden. Zorg dat u veilig aankomt op de volgende klus en plan op tijd uw bandenwissel. Banden wisselen kan al vanaf € 33 en wij kunnen uw zomerbanden voor u opslaan in ons bandenhotel.

Afspraak maken

Korting op originele accesoires

Profiteer van kortingen op rubberen mattensets, allesdragers, winterwielensets, stoelhoezen en nog veel meer producten in onze webshop. U bestelt uw gewenste onderdelen en accessoires gemakkelijk vanuit huis en kunt deze bij onze vestiging in Gassel laten bezorgen waar u ze op ieder gewenst moment kunt komen afhalen. Vaak al binnen 24 uur!

Naar de webshop

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag