Over ons

Volledige ontzorging

Volledige ontzorging

Autobedrijf Thoonen is een waar familiebedrijf dat sinds eind jaren ’50 actief is in de verkoop van auto’s. In 1974 transformeerde het bedrijf tot officiële Volkswagen partner. Enige tijd later volgde het dealerschap met Audi. En sinds enkele jaren ook de merken Skoda en Seat. Naast auto-verkoop zijn ook onderhoud, service en reparatie belangrijke pijlers binnen onze dienstverlening. In 2010 werd Profile Car & Tyreservice in Boxmeer eveneens onderdeel van Thoonen.

Door een mix van de juiste mensen, hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid groeide Autobedrijf Thoonen in de loop der jaren uit tot een betrouwbaar autobedrijf dat u de volledige zorg rondom uw auto uit handen neemt!

Laat u ontzorgen

Ons team

Zorgdragen voor uw veiligheid, dat is wat onze ruim 20 enthousiaste collega’s met elkaar bindt. Ons ervaren team van deskundige medewerkers staat elke dag met plezier voor u klaar en denkt graag met u mee, ongeacht wat uw vraag ook is!

Werknemers Vacatures

Profile Car & Tyreservice

Autobedrijf Thoonen kent twee vestigingen. Onze vestiging in Gassel is al ruim 55 jaar gericht op de verkoop van auto’s, zowel nieuw als gebruikt en u kunt er terecht voor onderhoud en fabrieksgarantie. In Boxmeer vindt u ons Profile Car & Tyreservice, een universeel autobedrijf waar het complete onderhoud uitgevoerd wordt voor iedere auto, ongeacht het merk.

Maak werkplaats afspraak
Maak werkplaats afspraak