Werkplaats afspraak maken

Wilt u gemakkelijk en snel een werkplaats afspraak maken? Klik dan op uw gewenste locatie hieronder om een afspraak te maken in onze vestiging in Gassel of Boxmeer. U kunt hier terecht voor een APK of een complete onderhoudsbeurt voor uw auto. U kunt ook gebruik maken van onze handige haal- en brengservice. Deze ontlastende dienst zorgt ervoor dat uw auto op de juiste locatie onder handen wordt genomen en brengt hem daarna netjes terug naar de locatie waar u hem heeft afgeleverd. Bij auto onderhoud heeft u recht op mobiliteitsgarantie in heel Europa.

Autobedrijf Thoonen B.V.
Nieuweweg 15
5438 AB Gassel

T.(0486) 490 950
E. info@autobedrijfthoonen.nl
Plan afspraak

Gassel

Bij Autobedrijf Thoonen in Gassel kunt u terecht voor de aanschaf van een Volkswagen, Audi, Skoda, Seat en Cupra. Wij zijn trotse servicedealer van deze merken. Bovendien kunt u in Gassel ook terecht voor garantie doeleinden van deze merken, ongeacht waar u de auto gekocht heeft. Bij Autobedrijf Thoonen komt u bovendien nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij sturen u altijd vooraf een offerte en overleggen met u over de prijs, zodat u weet waar u aan toe bent.

Garantie

U ontvangt bij Autobedrijf Thoonen in Gassel op alle werkzaamheden en originele onderdelen 24 maanden garantie.

Profile Car & Tyreservice
Sint Anthonisweg 53
5831 AD Boxmeer

T.(0485) 571 080
E. boxmeer@autobedrijfthoonen.nl
Werkplaats afspraak maken

Boxmeer

Op onze locatie in Boxmeer vindt u een universeel autobedrijf waar wij voor alle merken auto’s het complete onderhoud uitvoeren. Dat geldt voor de zakelijke en particulier rijder en ook voor de meeste leaseauto’s (informeer naar de mogelijkheden). Zo beschikt deze vestiging over:
  • een uitleesapparaat voor het traceren van storingen,
  • gekwalificeerde APK-monteurs en complete onderhoud van A tot Z,
  • tot aan zomer- en winterbanden toe.
In Boxmeer kunt u ook terecht voor zomer- en winterbanden voor uw auto. Bij Autobedrijf Thoonen komt u bovendien nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij sturen u altijd vooraf een offerte en overleggen met u over de prijs, zodat u weet waar u aan toe bent.

Garantie

U ontvangt bij Autobedrijf Thoonen in Gassel op alle werkzaamheden en originele onderdelen 24 maanden garantie.

Garantie

Wij bieden op al onze uitgevoerde reparaties de BOVAG garantievoorwaarden.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag