Onderhoud

Onderhoud

Bij Autobedrijf Thoonen kunt u terecht voor het complete auto-onderhoud voor ieder type auto, ongeacht waar u deze auto gekocht heeft. Daarnaast behoren ook reparaties, schadeherstel, Apk-keuringen en montage van onderdelen en accessoires tot ons uitgebreide dienstenpakket. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op of kom eens langs bij één van onze vestigingen in Boxmeer of Gassel. Onze experts staan voor u klaar om u van dienst te zijn!

Wij bieden het volgende producten & dienstenpakket aan:

 • Onderhoud en reparatie (express service)
 • Onderdelen en accessoires
 • Apk-keuringen
 • Autoschade herstel
 • Inbouwmogelijkheden
 • Herstel/vervanging van autoruiten
 • Onderhoud airco-systemen
 • In- en ombouw van bedrijfswagens
 • Banden en velgen

 

 

Maak afspraak

Onderhoud en reparaties (express service)

Zowel voor zakelijk, privé of leaseauto bent u voor onderhoud en garantiedoeleinden bij ons aan het juiste adres. Dat betekent het beste onderhoud dat wordt uitgevoerd door de officiële servicedealer die uw auto helemaal kent.

Wij voldoen aan de allerhoogste eisen met betrekking tot het onderhoud van uw auto en worden regelmatig getoetst op kwaliteit en klanttevredenheid, zodat wij optimaal onderhoud leveren. Daarnaast volgen al onze monteurs een door de fabriek opgesteld opleidingstraject. Door het continu volgen van trainingen blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op automotive gebied.

Bij Autobedrijf Thoonen kunt u bovendien gebruik maken van de Express Service. Dit houdt in dat u tijdens onze openingstijden zonder afspraak langs kunt komen om kleine reparaties uit te laten voeren zoals het vervangen van een kapotte lamp, montage van een nieuwe uitlaat en andere kleinere reparaties.

Meer over auto onderhoud

Economy service

Wanneer u een auto heeft van een wat minder recent bouwjaar kunt u gebruik maken van de Economy Service. Daarmee heeft u goedkoper onderhoud voor een wat ouder type auto. Bovendien profiteert u van de volgende voordelen:

 • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.
 • Altijd lage onderhoudsprijzen.
 • Gratis pechhulp binnen Europa.
 • Altijd gebruik van originele onderdelen.
 • Gratis APK bij onderhoud.
 • Gekwalificeerde Volkswagen monteurs.
Bereken jouw onderhoudsprijs.

Levering en montage van kwaliteitsonderdelen en accessoires

Autobedrijf Thoonen is gespecialiseerd in levering en montage van onderdelen en accessoires. Zo kunt u bij ons ook terecht voor velgen, stylingsets, motortuning ed. en tal van functionele opties zoals radio’s, alarminstallaties, cruise-control, navigatiesystemen en carkits. Daarnaast leveren wij een breed assortiment originele Audi, Volkswagen en Skoda accessoires.

Wilt u zelf onderdelen en accessoires bestellen voor uw Audi, Volkswagen of Skoda? Klik hier voor onze webshops.

Apk-keuringen

Ook voor de in Europa wettelijke verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK) kunt u bij Autobedrijf Thoonen terecht. Wij zijn een door het RDW erkend APK-bedrijf. Zo zijn al onze monteurs APK bevoegd en na de keuring ontvangt u van ons een APK-keuringsrapport. U kunt voor het keuren van uw auto zowel in Gassel als in Boxmeer terecht. Een APK-keuring kost slechts € 25 (incl. btw).

Meer informatie

Autoschade herstel

Gelukkig is autoschade geen alledaags iets, maar wanneer u met schade te maken krijgt is het wel fijn dat u ergens terecht kunt. Autobedrijf Thoonen is onder andere schade-garant aangesloten en ontlast u dan ook graag op het gebied van schade. Wij nemen de complete zorg rondom het autoschade herstel uit handen. Zo bent u verzekerd van een complete schadeafhandeling; van de taxatie, de mogelijkheid tot vervangend vervoer tot aan de aflevering van een correct herstelde en gewassen auto. Bovendien vindt er na het schadeherstel een uitgebreide kwaliteitscontrole plaats. Uw auto wordt pas afgeleverd als alle controlepunten in orde zijn bevonden.

Inbouw

Bij Autobedrijf Thoonen dragen we zorg voor het inbouwen van diverse zaken zoals gekeurde alarmsystemen waarmee u de kans verkleint dat er wordt ingebroken in uw bedrijfswagen. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten inbouwen van o.a. carkits en cruise control. Vraag gerust naar de mogelijkheden, ons deskundige team helpt u graag verder!

Herstel en vervanging van autoruiten

In de meeste gevallen vergoedt de verzekering de kosten of een gedeelte daarvan.
Van dat ene kleine sterretje in uw voorruit tot aan het vervangen van de complete autoruit; bij Autobedrijf Thoonen helpen we u graag verder. Door technische ontwikkelingen is het vervangen of herstellen van een ruit een complexe handeling die de benodigde kennis en vaardigheden met zich meebrengt. Onze monteurs beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden, zodat zij voor ieder type auto de autoruit perfect kunnen repareren of vervangen.

Onderhoud van airco-systemen

Bij vrijwel elk modern type auto is een airco-systeem standaard ingebouwd. Het is zaak om het airco-systeem in uw auto regelmatig te laten controleren en onderhouden. Daarmee verlengt u de levensduur van het airco-systeem en voorkomt u de vorming van bacteriën en nare geuren. Bovendien dient het koudemiddel uit de airco regelmatig bijgevuld te worden om de koelcapaciteit en smering optimaal te houden.

Inbouw en ombouw van bedrijfswagens

Autobedrijf Thoonen is expert op het gebied van inrichting en rijklaar maken van uw bedrijfswagen. Dit doen wij door middel van inbouw en ombouw. Denk daarbij o.a. aan de inbouw van dubbele cabines, scheidingswanden, vloeren etc. tot aan de complete inrichting van de laadruimte. Wij leveren een oplossing op maat, die perfect aansluit bij uw wensen.

Pakketprijzensysteem

Aan de hand van de gegevens van uw Volkswagen, Audi of Skoda kunnen wij vooraf prijsinformatie leveren als u bij ons komt voor een onderhoudsbeurt of één van de meest voorkomende reparaties. Zo weet u exact wat de kosten zijn en komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast krijgt u twee jaar garantie op originele onderdelen en op de verrichte werkzaamheden.

Vervangend vervoer

Wij beschikken over een uitgebreide keuze in vervangend vervoer, zodat u in de tijd dat u niet over uw eigen auto beschikt vanwege onderhoud of reparatie toch vooruit kunt op de weg. Informeert u naar de mogelijkheden.

Connected cars

Dankzij het connected cars systeem is uw auto gekoppeld aan ons als voorkeursdealer. Met een app wordt u als berijder geattendeerd op de onderhoudstermijn en hulp bij pech en storingen. Het preventief kunnen signaleren van problemen, zoals accuspanning, draagt bij aan de servicebeleving. Service op maat noemen we dat!

kever