Acties SEAT

Beslagen autoruiten, handschoenen en sjaals – de winter staat bijna voor de deur. Maar dat is geen reden om binnen te blijven. Met de winterklaar acties van SEAT bent u er helemaal klaar voor en houdt geen enkele winterse bui u meer tegen.

Gratis Wintercheck*

Met de wintercheck wordt uw auto op 12 essentiële onderdelen uitvoerig gecontroleerd, inclusief technisch rapport. Daarnaast worden vloeistoffen (olie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof) gratis voor u bijgevuld.

Door middel van de wintercheck krijgt u gelijk inzicht in het mogelijke toekomstig onderhoud en weet u exact hoe uw auto er technisch voor staat. Bent u al connected met uw SEAT, dan is de SEAT Wintercheck helemaal gratis.* Nog niet connected? Maak meteen een account aan en koppel de app.

Afspraak maken

 

Bandenwissel vanaf slechts € 39

Kies uw eigen weg. Met winterbanden bent u overal op voorbereid. Plan de wissel vanaf € 39. Hebben uw banden de beste tijd gehad? Tijdelijk profiteert u van veel voordeel op winterbanden, bekijk het aanbod.

Afspraak maken

 

Voordeel op originele accessoires

Goed aangekleed de winter in? Kofferbakmatten, dakkoffers, lifestyle en meer. SEAT accessoires zijn er voor extra gemak, ruimte of om uw auto tegen de winter te beschermen. Nu met kortingen tot wel 30%.

Bekijk alle acties

 

SEAT Economy Service

Gaat uw SEAT al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? SEAT Economy Service geeft u nu 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5 jaar of ouder is**. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Maak vandaag nog een afspraak!

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5+ jaar is

Afspraak maken

*De SEAT Wintercheck is gratis voor SEAT‑rijders die gebruik maken van de (af-fabriek) connectiviteit via SEAT CONNECT, achteraf connected zijn via de bluetooth DataPlug connectiviteit in de vorm van My SEAT App of SEAT CONNECT tijdens de SEAT Wintercheck laten koppelen. De prijs van de wintercheck bedraagt in alle andere gevallen €20.

**SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag