Acties SEAT

Dat het buiten koud en guur is, betekent niet dat u er niet op uit kunt. Maak uw SEAT winterklaar en ga zorgeloos op avontuur, wat voor weer het ook is. Wat dacht u van de juiste winterbanden? Of winterse accessoires? Wij helpen u een handje op weg.

 

Bandenwissel vanaf €39

Goed voorbereid de winter in? Plan dan op tijd de winterbandenwissel in zodat u een stuk veiliger op pad gaat. Het voordeel van winterbanden is dat de remweg onder de 7 graden Celsius aanzienlijk korter is dan bij die van zomerbanden. Het rubber van winterbanden blijft namelijk zachter bij koude temperaturen wat resulteert in maximale grip. Mocht u op pad gaan in echte winterse omstandigheden zorgt het grovere profiel met soepele lamellen ervoor dat de banden als het ware vastgrijpen in sneeuw en ijs zodat. Ook is het in veel Europese landen verplicht om op winterbanden te rijden. Kortom, maak snel een afspraak.

✓ Complete set zonder opslag €39
✓ Complete set met opslag €89
✓ 4 losse banden zonder opslag €89
✓ 4 losse banden met opslag €139

Afspraak maken

 

Wintercheck voor €20

Sneeuwstormen, regenbuien, mistbanken of de felle zon door de voorruit: niets is zo veranderlijk als het winterweer. Met de SEAT wintercheck weet u zeker dat u op elke verrassing bent voorbereid. Voor slechts € 20 checken we uw auto op de 20 meest essentiële punten, zoals de motor, de remmen, de ruitenwissers en de verlichting.

Afspraak maken

 

APK met gratis My SEAT App DataPlug

Is uw SEAT toe aan een APK? Dan krijgt u vanaf 1 oktober gratis de My SEAT App DataPlug met slimme functies als ritregistratie, tankmonitor en parkeerlocatie.

Plan uw APK

 

Voordeel op SEAT Originele Accessoires

Op zoek naar een ijskrabber, rubberen matten, lichtmetalen winterwielenset (tot €350 korting) of een bagagebox voor de aankomende vakantie? U bestelt uw gewenste onderdelen en accessoires gemakkelijk vanuit huis en kunt deze bij onze vestiging in Gassel laten bezorgen waar u ze op ieder gewenst moment kunt komen afhalen. Vaak al binnen 24 uur!

Naar de webshop

 

SEAT Economy Service

Gaat uw SEAT al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? SEAT Economy Service geeft u nu 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5 jaar of ouder is**. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Maak vandaag nog een afspraak!

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5+ jaar is

Afspraak maken

**SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

De winteracties zijn geldig van 1 oktober 2022 t/m 28 februari 2023, zolang de voorraad strekt.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag