Acties SEAT

Al plannen voor de winter gemaakt? Rij dan eerst even langs onze garage. Om alles uit de winter te halen hebben wij voordelige winteracties voor u. Wij maken uw SEAT graag winterproof met een bandenwissel voor optimale grip en/of een Safety Check op meer dan 20 essentiële punten. Voor op en top winterse genieten profiteert u nu ook van super scherp geprijsde SEAT originele accessoires. Wacht niet langer en maak snel een afspraak.

 

SEAT Safety Check

De komende maanden wordt er veel gevraagd van uw SEAT: regen,
sneeuw en kou moeten getrotseerd worden. Om uw SEAT voor te
bereiden op de winter controleren we graag uw SEAT op 20 essentiële
punten voor slechts 30 euro.

We controleren op onder andere de volgende punten:
✓ Accu
✓ Motorolie
✓ Airconditioning
✓ Koelsysteem
✓ Verwarming
✓ Voorruit
✓ Banden
✓ Remschijven

Afspraak maken

 

SEAT Bandenwissel

Grote kans dat u deze winter met uw SEAT op avontuur gaat. Dan wilt u natuurlijk wel met een veilig gevoel instappen. Plan daarom op tijd uw bandenwissel, vanaf €49. Door de speciale samenstelling van het rubber, profiteert u onder de 7 graden al van een kortere remweg. Ook goed om te weten: in de meeste wintersportgebieden zijn winterbanden verplicht, zoals in Oostenrijk.

Prijzen bandenwissel
✓ Complete set zonder opslag €59
✓ Complete set met opslag €129
✓ 4 losse banden zonder opslag €119
✓ 4 losse banden met opslag €179

Afspraak maken

 

SEAT Winteraccessoires

Op zoek naar een ijskrabber, rubberen matten, lichtmetalen winterwielenset of een bagagebox voor de aankomende vakantie? U bestelt uw gewenste onderdelen en accessoires gemakkelijk vanuit huis en kunt deze bij onze vestiging in Gassel laten bezorgen waar u ze op ieder gewenst moment kunt komen afhalen. Vaak al binnen 24 uur!

Ga naar de webshop

 

SEAT Economy Service

Gaat uw SEAT al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? SEAT Economy Service geeft u nu 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5 jaar of ouder is**. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Maak vandaag nog een afspraak!

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5+ jaar is

Afspraak maken

**SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

De genoemde prijzen zijn consumentenprijzen inclusief BTW en zijn zijn geldig t/m 29 februari 2024, zolang de voorraad strekt.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag