Acties SEAT

Maak uw auto klaar voor de zomer! Nog even en de warme zomerse temperaturen staan weer voor de deur. Grote kans dat u er met uw SEAT op uit gaat deze zomer. Laat onze werkplaats uw eerste bestemming zijn voor de zomer en rijd met een veilig gevoel richting uw vakantiebestemming!

Zomercheck voor maar €20 

Zomer staat voor vrijheid, en dit jaar meer dan ooit. Laat uw vertrouwde omgeving achter u en zoek het avontuur op met uw SEAT! Voordat u dit doet maken we uw auto met de zomercheck helemaal klaar voor de zomer door hem te controleren op maar liefst 20 belangrijke punten. Alsof dat nog niet genoeg is, vullen we ook gratis uw vloeistoffen bij!

Gecheckt op 20 punten.
Van bandenspanning tot airconditioning.

✓ Banden: Slijtage, profieldikte en de bandenspanning.
✓ Remmen: Remblokken, remschrijven en remvloeistof.
✓ Deuren: Deurrubbers en sloten.
✓ Koelsysteem: Lekkage en koelvloeistof bijvullen.
✓ Accu: Spanning, opladen en roest.
✓ Uitlaatsysteem: Roest, slijtage en lekken.
✓ Ruitenwissers: Inspectie, ruitensproeiervloeistof en sproeikopafstelling.

Afspraak maken

Airco onderhoud vanaf €139*

Wilt u verzekerd zijn van een frisse auto, de hele zomer lang? Plan dan naast een zomercheck ook een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling t.w.v. € 39 voor uw airco in! De onderhoudsbeurt duurt een uurtje en verwijdert schimmels, bacteriën en muffe luchtjes. Ook koelt u auto erna weer als nieuw. Op naar de zon!

✓ Maximale prestaties uit uw airconditioning halen
✓ Het verwijderen van bacterièn en schimmels
✓ Geen muffe geurtjes meer
✓ Voorkomen van dure reparaties

Afspraak maken

Zomerse korting op accessoires 

SEAT denkt graag met u mee. Daarom hebben we een hele reeks Originele SEAT Accessoires die gemaakt zijn voor u en uw SEAT. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat de accessoires niet passen of dat u de verkeerde onderhoudsproducten gebruikt om uw SEAT topfit te houden. Dus bent u op zoek naar extra’s die uw zomer nog een beetje mooier maken? Check dan snel deze accessoires en maak uw SEAT nog completer:

✓ Fietsendragers
✓ Ventieldoppen
✓ Mattensets
✓ Wielerkleding

Bekijk alle accessoires

 

SEAT Economy Service

Gaat uw SEAT al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? SEAT Economy Service geeft u nu 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5 jaar of ouder is**. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Maak vandaag nog een afspraak!

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5+ jaar is

Afspraak maken

Het actietarief voor de airco onderhoudsbeurt incl. geurbehandeling (*Auto’s ouder dan 2016 € 189), zomercheck en de actieprijzen voor de SEAT accessoires zijn geldig van 1 juni tot en met 31 augustus 2022. Het actietarief op zomerbanden is geldig van 1 maart tot en met 31 augustus 2022.

**SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag