Acties Volkswagen

Dat het buiten koud en guur is, betekent niet dat u er niet op uit kunt. Maak uw Volkswagen winterklaar en ga zorgeloos op avontuur, wat voor weer het ook is. Wat dacht u van de juiste winterbanden? Winterse accessoires? Of een volledige wintercheck? Wij helpen u een handje op weg.

Bandenwissel vanaf €39

Goed voorbereid de winter in? Plan dan op tijd de winterbandenwissel in zodat u een stuk veiliger op pad gaat. Het voordeel van winterbanden is dat de remweg onder de 7 graden Celsius aanzienlijk korter is dan bij die van zomerbanden. Het rubber van winterbanden blijft namelijk zachter bij koude temperaturen wat resulteert in maximale grip. Mocht u op pad gaan in echte winterse omstandigheden zorgt het grovere profiel met soepele lamellen ervoor dat de banden als het ware vastgrijpen in sneeuw en ijs zodat. Ook is het in veel Europese landen verplicht om op winterbanden te rijden. Kortom, maak snel een afspraak.

✓ Complete set zonder opslag €39
✓ Complete set met opslag €89
✓ 4 losse banden zonder opslag €89
✓ 4 losse banden met opslag €139

Maak een afspraak

Wintercheck voor €20

Sneeuwstormen, regenbuien, mistbanken of de felle zon door de voorruit: niets is zo veranderlijk als het winterweer. Met de Volkswagen wintercheck weet u zeker dat u op elke verrassing bent voorbereid. Voor slechts € 20 checken we uw auto op de 20 meest essentiële punten, zoals de motor, de remmen, de ruitenwissers en de verlichting. En nog meer reden om een wintercheck in te plannen: u krijgt een Volkswagen wintermuts t.w.v. € 19,95 cadeau!

Maak een afspraak

Voordeel op Volkswagen Originele Accessoires

Op zoek naar een ijskrabber, rubberen matten, lichtmetalen winterwielenset of een bagagebox voor de aankomende vakantie? U bestelt uw gewenste onderdelen en accessoires gemakkelijk vanuit huis en kunt deze bij onze vestiging in Gassel laten bezorgen waar u ze op ieder gewenst moment kunt komen afhalen. Vaak al binnen 24 uur!

Naar de webshop

Volkswagen Economy Service

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? Volkswagen Economy Service geeft u nu 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5 jaar of ouder is**. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Maak vandaag nog een afspraak!

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5+ jaar is

Maak een afspraak

Volkswagen APK Keuring

Plan online uw APK keuring

**Volkswagen Economy Service biedt voor alle auto’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op alle door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en inspectie services en vervangingen zoals olie,- lucht,- interieur en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Vervangingen en reparaties zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service.

De winteracties zijn geldig van 1 oktober 2022 t/m 28 februari 2023, zolang de voorraad strekt.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag