Acties Volkswagen

Al plannen voor de winter gemaakt? Rij dan eerst even langs onze garage. Om alles uit de winter te halen hebben wij voordelige winteracties voor u. Wij maken uw Volkswagen graag winterproof met een bandenwissel voor optimale grip en/of een wintercheck op meer dan 20 essentiële punten. Voor op en top winterse genieten profiteert u nu ook van super scherp geprijsde Volkswagen originele accessoires. Wacht niet langer en maak snel een afspraak.

Volkswagen Wintercheck

De komende maanden wordt er veel gevraagd van uw Volkswagen: regen,
sneeuw en kou moeten getrotseerd worden. Om uw Volkswagen voor te
bereiden op de winter controleren we graag uw Volkswagen op 20 essentiële
punten voor slechts 25 euro.

We controleren op onder andere de volgende punten:
✓ Accu
✓ Motorolie
✓ Airconditioning
✓ Koelsysteem
✓ Verwarming
✓ Voorruit
✓ Banden
✓ Remschijven

Maak een afspraak

Volkswagen Bandenwissel

Grote kans dat u deze winter met uw Volkswagen op avontuur gaat. Dan wilt u natuurlijk wel met een veilig gevoel instappen. Plan daarom op tijd uw bandenwissel, vanaf €49. Door de speciale samenstelling van het rubber, profiteert u onder de 7 graden al van een kortere remweg. Ook goed om te weten: in de meeste wintersportgebieden zijn winterbanden verplicht, zoals in Oostenrijk.

Prijzen bandenwissel
✓ Complete set zonder opslag €59
✓ Complete set met opslag €129
✓ 4 losse banden zonder opslag €119
✓ 4 losse banden met opslag €179

Maak een afspraak

Volkswagen Winteraccessoires

Op zoek naar een ijskrabber, rubberen matten, lichtmetalen winterwielenset of een bagagebox voor de aankomende vakantie? U bestelt uw gewenste onderdelen en accessoires gemakkelijk vanuit huis en kunt deze bij onze vestiging in Gassel laten bezorgen waar u ze op ieder gewenst moment kunt komen afhalen. Vaak al binnen 24 uur!

Ga naar de webshop

Volkswagen Economy Service

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? Volkswagen Economy Service geeft u nu 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5 jaar of ouder is**. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Maak vandaag nog een afspraak!

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5+ jaar is

Maak een afspraak

**Volkswagen Economy Service biedt voor alle auto’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op alle door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en inspectie services en vervangingen zoals olie,- lucht,- interieur en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Vervangingen en reparaties zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service.

De genoemde prijzen zijn consumentenprijzen inclusief BTW en zijn zijn geldig t/m 29 februari 2024, zolang de voorraad strekt.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag