Acties Volkswagen

Volkswagen zomercheck voor €30

Laat uw vertrouwde omgeving achter u en zoek het avontuur op met uw Volkswagen! Voordat u dit doet maken we uw auto met de zomercheck helemaal klaar voor de zomer door hem te controleren op maar liefst 20 belangrijke punten. Alsof dat nog niet genoeg is, vullen we ook gratis uw vloeistoffen bij!

Gecheckt op 20 punten.
Van bandenspanning tot airconditioning.

✓ Banden: Slijtage, profieldikte en de bandenspanning.
✓ Remmen: Remblokken, remschrijven en remvloeistof.
✓ Deuren: Deurrubbers en sloten.
✓ Koelsysteem: Lekkage en koelvloeistof bijvullen.
✓ Accu: Spanning, opladen en roest.
✓ Uitlaatsysteem: Roest, slijtage en lekken.
✓ Ruitenwissers: Inspectie, ruitensproeiervloeistof en sproeikopafstelling.

Maak een afspraak

Airco service vanaf €149*

Wilt u verzekerd zijn van een frisse auto, de hele zomer lang? Plan dan naast een zomercheck ook een airco servicebeurt inclusief geurbehandeling t.w.v. € 149* voor uw airco in! De onderhoudsbeurt duurt een uurtje en verwijdert schimmels, bacteriën en muffe luchtjes. Ook koelt u auto erna weer als nieuw. Op naar de zon!

✓ Voorkomt muffe geurtjes
✓ Voorkomt bacteriën en schimmels
✓ Voorkomt schade aan de compressors

Maak een afspraak

Bandenwissel vanaf €59

Rijdt u nog op winterbanden? Laat ze voordelig wisselen en geniet van méér grip en rijcomfort, kortere remweg, lager verbruik en minder slijtage.

✓ Complete set zonder opslag €59
✓ Complete set met opslag €129
✓ 4 losse banden zonder opslag €119
✓ 4 losse banden met opslag €179

Maak een afspraak

Zomerse korting op accessoires

We denken graag met u mee. Daarom hebben we een hele reeks Originele Volkswagen Accessoires die gemaakt zijn voor u en uw Volkswagen. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat de accessoires niet passen of dat u de verkeerde onderhoudsproducten gebruikt om uw Volkswagen topfit te houden. Dus bent u op zoek naar extra’s die uw zomer nog een beetje mooier maken? Check dan snel deze accessoires en maak uw Volkswagen nog complete

✓ Fietsendrager Basis II van € 497 voor € 399
✓ Fietsendrager Compact II van €579 voor €479
✓ 25% voordeel op dakkoffers, velours matten, koelboxen en zonwering

Ga naar de webshop

Volkswagen Economy Service

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? Volkswagen Economy Service geeft u nu 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5 jaar of ouder is**. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Maak vandaag nog een afspraak!

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5+ jaar is

Maak een afspraak

**Volkswagen Economy Service biedt voor alle auto’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op alle door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en inspectie services en vervangingen zoals olie,- lucht,- interieur en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Vervangingen en reparaties zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service.

Het actietarief voor de airco onderhoudsbeurt incl. geurbehandeling (*Auto’s ouder dan 2016 € 219), Acties en prijzen zijn geldig van 1 mei tot en met 31 augustus 2024.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag