Acties Volkswagen

Met zoveel moois te ontdekken in de lente, is thuis blijven geen optie. Natuurlijk wilt u dan ook dat uw auto er helemaal klaar voor is. Wat dacht u van de juiste zomerbanden? Een volledige aircocheck? Of accessoires voor het voorjaar? Wij helpen u graag een handje op weg.

Bandenwissel vanaf €49

Het is zover. Uw winterbanden mogen weer plaatsmaken voor zomerbanden. Met temperaturen die langzaam oplopen, scoren zomerbanden beter als het gaat om grip en remweg. Ook mooi meegenomen, zomerbanden slijten in de zomer minder snel dan winterbanden. Plan snel een bandenwissel bij ons in, we checken dan meteen uw bandenprofiel zodat u zeker weet dat u straks veilig kunt genieten van het voorjaar.

✓ Complete set zonder opslag €49
✓ Complete set met opslag €109
✓ 4 losse banden zonder opslag €109
✓ 4 losse banden met opslag €159

Maak een afspraak

Aircocheck voor €25 en airco onderhoudsbeurt vanaf €139*

Nog even en niet alleen de lente draait weer op volle toeren, maar ook uw airco. Met de aircocheck weet u binnen 15 minuten of de airco van uw auto nog goed werkt of dat hij aan een onderhoudsbeurt toe is.

En om zeker te genieten van aangename verkoeling én zuivere lucht, kunt u nu extra voordelig een airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling laten uitvoeren. De geurbehandeling verwijdert alle nare geurtjes als gevolg van bacteriën en schimmels zodat de lucht weer helemaal schoon is. Maak direct een afspraak en rijd fris en voordelig het voorjaar in.

Maak een afspraak

Voordeel op Volkswagen Originele Accessoires

We denken graag met u mee. Daarom hebben we een hele reeks originele accessoires die gemaakt zijn voor u en uw Volkswagen. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat de accessoires niet passen of dat u de verkeerde onderhoudsproducten gebruikt om uw Volkswagen topfit te houden. Dus bent u op zoek naar extra’s die uw voorjaar nóg een beetje mooier maken? Bekijk dan snel onze originele accessoires. U bestelt uw gewenste onderdelen en accessoires gemakkelijk vanuit huis en kunt deze bij onze vestiging in Gassel laten bezorgen waar u ze op ieder gewenst moment kunt komen afhalen. Vaak al binnen 24 uur!

Naar de webshop

Volkswagen Economy Service

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? Volkswagen Economy Service geeft u nu 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5 jaar of ouder is**. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Maak vandaag nog een afspraak!

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5+ jaar is

Maak een afspraak

Volkswagen APK Keuring

Plan online uw APK keuring

*Modellen vanaf 2016 € 189 i.v.m. koudemiddel R1234yf.

**Volkswagen Economy Service biedt voor alle auto’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op alle door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en inspectie services en vervangingen zoals olie,- lucht,- interieur en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Vervangingen en reparaties zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service.

De voorjaarsacties zijn geldig van 1 maart 2023 t/m 31 mei 2023, zolang de voorraad strekt.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag