Acties Volkswagen

Beslagen autoruiten, handschoenen en sjaals – de winter staat bijna voor de deur. Maar dat is geen reden om binnen te blijven. Met de winterklaar acties van Volkswagen bent u er helemaal klaar voor en houdt geen enkele winterse bui u meer tegen.

Wintercheck voor €20

Met de wintercheck wordt uw auto op 12 essentiële onderdelen uitvoerig gecontroleerd, inclusief technisch rapport. Daarnaast worden vloeistoffen (olie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof) gratis voor u bijgevuld.

Door middel van de wintercheck krijgt u gelijk inzicht in het mogelijke toekomstig onderhoud en weet u exact hoe uw auto er technisch voor staat. Laat u deze winter niet verrassen en plan online uw afspraak in voor slechts €20,-. Tijdelijk krijgt u gratis een coole Playmobil Beetle van €39,95 voor thuis (op=op).

Maak een afspraak

Bandenwissel vanaf slechts € 39

Wilt u ook goed voorbereid de herfst ontdekken? Vergeet dan niet uw bandenwissel te plannen zodat u met een gerust gevoel op pad kunt. Met winterbanden is uw remweg al bij 7 graden Celsius een stuk korter en de kans op uitglijden vele malen kleiner. Dat maakt winters genieten wel zo veilig. En bent u toe aan nieuwe winterbanden, dan profiteert u nu van extra veel korting.  

Maak een afspraak

Nog completer met Volkswagen winteraccessoires 

Helemaal pasklaar voor uw Volkswagen en van dezelfde betrouwbare kwaliteit. Volkswagen accessoires zijn er voor extra gemak, ruimte of om uw auto tegen de winter te beschermen. Nu ruim voordeel op onze Originele Volkswagen winteraccessoires. 

Bekijk alle acties

Volkswagen Economy Service

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? Volkswagen Economy Service geeft u nu 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5 jaar of ouder is*. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Maak vandaag nog een afspraak!

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5+ jaar is

Maak een afspraak

Volkswagen APK Keuring

Plan online uw APK keuring

*Volkswagen Economy Service biedt voor alle auto’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op alle door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en inspectie services en vervangingen zoals olie,- lucht,- interieur en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Vervangingen en reparaties zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag