Acties Audi

Maak uw auto klaar voor de zomer! Nog even en de warme zomerse temperaturen staan weer voor de deur. Grote kans dat u er met uw Audi op uit gaat deze zomer. Laat onze werkplaats uw eerste bestemming zijn voor de zomer en rijd met een veilig gevoel richting uw vakantiebestemming!

Zomercheck voor maar €20 (+GIVE AWAY!)

Ga comfortabel de zomer in met de Audi zomercheck. Met de Audi zomercheck rijdt uw Audi weer als nieuw. Niet alleen checken wij uw Audi op 20 essentiële punten voor slechts € 20. Laat u een Audi zomercheck uitvoeren, dan krijgt u tijdelijk een Audi koffiemok cadeau (op=op). Plan een afspraak en zorg gelijk voor een goede kop koffie.

Gecheckt op 20 punten.
Van bandenspanning tot airconditioning.

✓ Banden: Slijtage, profieldikte en de bandenspanning.
✓ Remmen: Remblokken, remschrijven en remvloeistof.
✓ Deuren: Deurrubbers en sloten.
✓ Koelsysteem: Lekkage en koelvloeistof bijvullen.
✓ Accu: Spanning, opladen en roest.
✓ Uitlaatsysteem: Roest, slijtage en lekken.
✓ Ruitenwissers: Inspectie, ruitensproeiervloeistof en sproeikopafstelling.

Afspraak maken

Airco onderhoud vanaf €139*

Wilt u verzekerd zijn van een frisse auto, de hele zomer lang? Plan dan naast een zomercheck ook een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling t.w.v. € 39 voor uw airco in! De onderhoudsbeurt duurt een uurtje en verwijdert schimmels, bacteriën en muffe luchtjes. Ook koelt u auto erna weer als nieuw. Op naar de zon!

✓ Maximale prestaties uit uw airconditioning halen
✓ Het verwijderen van bacterièn en schimmels
✓ Geen muffe geurtjes meer
✓ Voorkomen van dure reparaties

Afspraak maken

Zomerse korting op accessoires

Audi denkt graag met u mee. Daarom hebben we een hele reeks Originele Audi Accessoires die gemaakt zijn voor u en uw Audi. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat de accessoires niet passen of dat u de verkeerde onderhoudsproducten gebruikt om uw Audi topfit te houden. Dus bent u op zoek naar extra’s die uw zomer nog een beetje mooier maken? Check dan snel deze accessoires en maak uw Audi nog completer

✓ Audi fiestendrager van €599 voor €499
✓ Veloursmatten, bumperbescherming en wielenaccessoires

Bekijk alle accessoires

Audi Lifetime Service

Gaat uw Audi al wat langer mee, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste service? Audi Lifetime Service geeft u nu 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5 jaar of ouder is**. Hiermee bent u verzekerd van vakkundige service, maar dan voor aantrekkelijke onderhoudstarieven. Maak vandaag nog een afspraak!

✓ 4 jaar reparatiegarantie
✓ Standaard pechhulp
✓ Geen verrassingen achteraf
✓ De hoogste kwaliteit
✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw auto 5+ jaar is

Afspraak maken

Het actietarief voor de airco onderhoudsbeurt incl. geurbehandeling (*Auto’s ouder dan 2016 € 189), zomercheck en de actieprijzen voor de Audi accessoires zijn geldig van 1 juni tot en met 31 augustus 2022. Het actietarief op zomerbanden is geldig van 1 maart tot en met 31 augustus 2022.

**Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

FacebookInstagramlinkedin

VacoBovag