De 4 voordelen van een occasion kopen

De 4 voordelen van een occasion kopen

Het kopen van een occasion wint aan populariteit. Dat is begrijpelijk, want het brengt diverse voordelen met zich mee. Wij hebben de vier grootste voordelen van een occasion kopen voor u op een rijtje gezet.

1) Direct meenemen
U heeft een stukje rond gereden in de auto van uw keuze en wilt natuurlijk graag direct de weg op. Met een occasion kan dat! Waar een nieuwe auto een maandenlange wachtrij heeft, rijdt u met een occasion direct naar huis. Of waar u maar zin in heeft!

2) Voordeliger
Het is een voor de hand liggend voordeel, een tweedhandsauto is gunstiger geprijsd dan een nieuw model. Niet alleen qua aanschaf, maar ook qua verzekering en afschrijving is een occasion de voordeligste keuze. Bovendien is een goed onderhouden occasion vaak net zo betrouwbaar als een spiksplinternieuwe auto.

3) Zelfde budget meer keuze
Doordat een tweedehands auto voordeliger is in de aanschaf heeft u voor hetzelfde budget dus meer keuze wanneer u naar occasions gaat kijken. Zo kunt u net dat maatje groter rijden of al die extra functies en gadgets aanschaffen.

4) Groot aanbod
Er zijn ontzettend veel occasions te koop in Nederland. Online en offline is er voor ieders smaak en naar ieders wens een occasion te vinden.

De vier voordelen van een occasion kopen bij Thoonen

Bij Autobedrijf Thoonen hebben we de allermooiste occasions voor u geselecteerd. Perfecte service, onderhoudsgeschiedenis én een erkende garage om al uw onderhoud te verzorgen tegen zeer scherpe prijzen. Loop eens binnen om een kijkje te nemen in de showroom of bekijk ons aanbod online.

Neem contact op

Terug naar overzicht