De winteracties van Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda.

De winteracties van Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda.

Wilt u deze winter veilig, warm en comfortabel met uw auto op pad? Laat onze werkplaats uw eerste bestemming zijn. Kom langs bij Autobedrijf Thoonen voor een wintercheck, bandenwissel of korting op originele winteraccessoires. Zo gaat u veilig en goed voorbereid op pad!

 

Wintercheck voor €20

Sneeuwstormen, regenbuien, mistbanken of de felle zon door de voorruit: niets is zo veranderlijk als het winterweer. Met de wintercheck wordt uw auto op 12 essentiële onderdelen uitvoerig gecontroleerd, inclusief technisch rapport. Daarnaast worden vloeistoffen (olie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof) gratis voor u bijgevuld.

 

 

 


Door middel van de wintercheck krijgt u gelijk inzicht in het mogelijke toekomstig onderhoud en weet u exact hoe uw auto er technisch voor staat. Laat u deze winter niet verrassen en plan online uw afspraak in voor slechts €20,-.

Maak een afspraak

 

Bandenwissel vanaf slecht €39

Goed voorbereid de winter in? Plan dan op tijd de winterbandenwissel in zodat u een stuk veiliger op pad gaat. Het voordeel van winterbanden is dat de remweg onder de 7 graden Celsius aanzienlijk korter is dan bij die van zomerbanden. Het rubber van winterbanden blijft namelijk zachter bij koude temperaturen wat resulteert in maximale grip. Mocht u op pad gaan in echte winterse omstandigheden zorgt het grovere profiel met soepele lamellen ervoor dat de banden als het ware vastgrijpen in sneeuw en ijs zodat. Ook is het in veel Europese landen verplicht om op winterbanden te rijden. Kortom, maak snel een afspraak.

✓ Complete set zonder opslag €39
✓ Complete set met opslag €89
✓ 4 losse banden zonder opslag €89
✓ 4 losse banden met opslag €139

Maak een afspraak

 

Nog completer met originele winteraccessoires

Op zoek naar een ijskrabber, rubberen matten, lichtmetalen winterwielenset of een bagagebox voor de aankomende vakantie? U bestelt uw gewenste onderdelen en accessoires gemakkelijk vanuit huis en kunt deze bij onze vestiging in Gassel laten bezorgen waar u ze op ieder gewenst moment kunt komen afhalen. Vaak al binnen 24 uur!

Naar de webshop

Terug naar overzicht