De nieuwe Volkswagen Polo GTI

De nieuwe Volkswagen Polo GTI

In november 2017 is het nieuwste model van Volkswagen op de markt gekomen; de Volkswagen Polo GTI. De GTI is over enige tijd ook verkrijgbaar in Nederland. Het bijzondere aan dit model is dat Volkswagen de auto heeft uitgerust met een motor die de 200 pk-grens aan kan tikken. Een uitzonderlijk iets. In dit blogartikel vertellen we u meer over deze nieuwe Polo GTI.

Volkswagen Polo GTI behaalt topprestaties

De Volkswagen Polo GTI kan binnen 6,7 seconden van 0 naar 100 kilometer per  uur. De topsnelheid van de auto ligt op 237 km/u. De Polo GTI kan deze prestaties realiseren dankzij een 2,0 liter viercilinder turbomotor. Een zeer krachtige motor waarmee topprestaties kunnen worden behaald. Het nieuwe model zal verkrijgbaar zijn vanaf € 26.590 euro.

Sportief hoogstandje

De nieuwe Volkswagen Polo GTI is een zogenaamd sportief hoogstandje. Zo is de auto uitgerust met het bekende GTI exterieur en interieur. Daarnaast is de Polo GTI voorzien van 17 inch lichtmetalen velgen. Uiteraard is het een echte GTI en dat is vooral te zien aan de logo’s, maar ook aan de kenmerkende rode lijn en dubbele uitlaat. Halverwege 2018 zal er naast dit nieuwe model Polo GTI ook nog een model verschijnen met een handgeschakelde zesbak.

Compacte hatchbach met vele extra’s

De compacte hatchbach is niet alleen voorzien van mooie lichtmetalen velgen, maar beschikt over nog veel meer hoogstandjes. De uitrusting omvat:

 

Meer informatie?

Voor wie maar geen genoeg van de nieuwe Volkswagen Polo GTI kan krijgen heeft Volkswagen een video beschikbaar gesteld.

Wilt u meer informatie over de Volkswagen Polo GTI? Neemt u dan gerust eens contact op met Autobedrijf Thoonen. Onze deskundige medewerkers vertellen u er graag meer over.

Contact opnemen

Terug naar overzicht