Volkswagen private of financial leasen?

Volkswagen private of financial leasen?

Leasen wordt steeds populairder. Dat heeft te maken met het bestedingsinkomen van de gemiddelde Nederlander, de kritische blik na de economische crisis en het gemak dat bijvoorbeeld een Volkswagen leasen met zich meebrengt. Volkswagen biedt deze service ook aan voor haar klanten. Maar wat is nu beter voor u? Uw Volkswagen private of financial leasen?

Volkswagen private lease

Momenteel is private lease de meeste populaire vorm. Dat komt omdat u met private lease precies weet waar u aan toe bent. U betaalt een vast maandbedrag en daar zitten alle kosten bij in. Het onderhoud, eventuele reparaties, de wegenbelasting, de verzekering en de pechhulp. Alleen tanken en bekeuringen zijn voor eigen rekening.
Zo komt u nooit meer voor vervelende verrassingen te staan en komt u nooit meer zonder auto te zitten. Prettig idee toch?
U betaalt dus een vast bedrag per maand en daarvoor rijdt u dus een nieuwe auto. Zo rijdt u al een nieuwe Volkswagen voor 199 euro per maand!

Volkswagen Financial lease

Financial lease is ook bezig met een opmars. Dit is zeer interessant voor de zakelijke markt. Bij financial lease wordt u eigenaar van de auto. Deze leasevorm is het beste te vergelijken met een hypotheek. Het huis is van u, maar u betaald deze maandelijks in een aantal termijnen af. U kunt kiezen of u vooraf of achteraf een deel van de waarde van de auto betaalt. Hoe meer u vooraf betaalt, hoe goedkoper het leasebedrag. Het nadeel is dus dat de verzekering, belasting, het onderhoud en eventuele reparaties voor u zelf zijn. Voordeel is dat u geen last heeft van te veel gereden kilometers die u bij private lease wel kunt hebben en dat u zelf uw garage kunt kiezen. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Uw Volkswagen private of financial leasen bij Autobedrijf Thoonen

Autobedrijf Thoonen is uw flexibele partner in mobiliteit. U kunt bij hen terecht voor alle mogelijke financierings- en leasevormen. Dit bieden zij voor zowel de particulier als de zakelijke markt én voor zowel nieuwe als gebruikte wagens! Wist u dat zij bijvoorbeeld een op maat gemaakt Volkswagen Privéplan hebben?
Ook bieden zij Full Operational Lease voor de zakelijke rijder, dan profiteert u van de perfecte oplossing voor zorgeloos rijden. Alle mobiliteitszorgen worden uit handen genomen. Voor een vast bedrag per maand krijg u de beste zorg en de persoonlijke service van Autobedrijf Thoonen. Zij vertellen u er graag meer over!

Bekijk hier de mogelijkheden

Terug naar overzicht