Wat kan ik verwachten bij autoschadeherstel?

Wat kan ik verwachten bij autoschadeherstel?

Oh nee, u heeft schade opgelopen. Lelijke krassen, kapotte velg, lakschade, ster in de ruit? Schade komt in kleine en grote zorgen, maar niet getreurd, schades kunnen vrijwel allemaal opgelost worden. Denkt u er wel aan deze binnen 24 uur te melden bij uw verzekeraar of leasemaatschappij? Het is belangrijk dat u een volledig ingevuld Europees Schadeformulier heeft. Neem vervolgens contact op met een schadeherstelbedrijf. Want ook al bent u zelf handig aangelegd, met een erkend schadebedrijf kunt u ook een officieel schaderapport verwachten van het autoschadeherstel, wat nodig is voor de verzekering. Bovendien heeft een goede autogarage BOVAG garantie op de uitgevoerde reparaties. Zoals Autobedrijf Thoonen.

Kosten autoschadeherstel

In dit artikel leest u uiteraard niet wat de exacte kosten zullen zijn die u bij autoschadeherstel kunt verwachten. Wat u wel kunt verwachten is dat de vakkundige schademonteurs van Autobedrijf Thoonen een zorgvuldig schaderapport met bijbehorende prijsopgave zullen opstellen. Pas na uw goedkeuring van het rapport zullen onze monteurs voor u aan de gang gaan. Natuurlijk krijgt u dan ook een duidelijke tijdsplanning van ons door zodat u weet waar u aan toe bent.

Express service

Wij weten hoe vervelend schade kan zijn, daarom biedt Autobedrijf Thoonen Express Service aan. Dat houdt in dat u zonder afspraak langs kunt komen voor kleine, vervelende zaken zoals een nieuwe uitlaat, het vervangen van een kapotte lamp of het wisselen van een band. Grote schade? Bel ons om een afspraak te maken of plan deze eenvoudig via onze website bij de locatie naar keuze.

Autobedrijf Thoonen

Autobedrijf Thoonen staat er om bekend de klant volledig te ontlasten op gebied van auto-onderhoud, service en reparatie. Dat geldt voor zakelijke, privé en leaseautorijders.
Uw veiligheid is onze zorg! Kom daarom gerust langs in onze showroom met uw vragen over autoschadeherstel. Wij bespreken het graag met u onder het genot van een kop koffie. Verzekerd zijn van onze volledige aandacht? Maakt u dan een afspraak. Wij helpen u graag.

Plan een afspraak

Terug naar overzicht