Bart Cox: ‘Ze werken met de modernste technieken maar de service is nog ouderwets goed.’

Bart Cox: ‘Ze werken met de modernste technieken maar de service is nog ouderwets goed.’

Bart Cox is directeur van Cox Holding BV welke franchisenemer en aandeelhouder is in Intergamma Coop. Hierin exploiteert hij enkele GAMMA en Karwei bouwmarkten buiten de regio. Evenals is hij druk met het ontwikkelen en exploiteren van vastgoed. Bart is ook een erg actief in het verenigingsleven in Sint Anthonis waar hij woonachtig is en in Boxmeer waar Cox Holding gevestigd is. ‘Work hard, play hard’ zou een uitspraak kunnen zijn die voor deze man geldt. Hard werken maar ook goed genieten van de vrije tijd. Zo rijdt hij graag rond en is een echte liefhebber van Audi en Volkswagen.

Over Autobedrijf Thoonen
‘Ik kom al jaren bij Autobedrijf Thoonen. Gelukkig niet te vaak, want dat is natuurlijk geen goed teken. Maar door de vele kilometers die ik rij ben ik er zeker twee keer per jaar. Het is altijd gezellig bij Autobedrijf Thoonen omdat er erg vriendelijke mensen werken, zowel achter de balie als in de garage. Je merkt ook dat de monteurs erg gedreven en vakkundig zijn, dat geeft een goed en vertrouwd gevoel. Ze werken met de modernste technieken maar de service is nog ouderwets goed. Zo is er een haal en breng service en krijg ik mijn auto altijd netjes gewassen en gestreken terug. Heerlijk!

Uitstekende service in het Land van Cuijk
Wat ook prettig is, is het feit dat ik voor de servicebeurt naar Gassel toe kan en voor bijvoorbeeld het bijvullen van vloeistoffen, een snelle reparatie of winterbanden naar Profile Car & Tyreservice, de vestiging in Boxmeer. Waar ze trouwens ook echt vriendelijk personeel hebben. Dat valt me echt op. Volgens mij is het heel leuk werken bij Thoonen. En voor mij heel prettig dat ik dus altijd in het Land van Cuijk terecht kan wanneer er onderhoud en reparatie nodig is. Ik maak trouwens niet altijd gebruik van de haal en breng service, want soms is het heerlijk om te wachten terwijl ze met de auto bezig zijn. Geeft mij mooi de tijd om een rondje door de showroom te wandelen. Er staan mooie, nieuwe en jong gebruikte modellen die de moeite waard zijn om te bekijken. Voelt toch een beetje als kleine jongen in de speelgoedwinkel. Autobedrijf Thoonen is mijn garage, omdat de service uitstekend is, ze erg betrouwbaar zijn en compleet ontzorgen. Doen wat ze beloven, daar hou ik van!

Terug naar overzicht